Mitak Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Budu si za hipíka ve vlastním vlákně, ale co už. Zatím mi z toho vyplývá, že si jedny hodinky koupím v září a druhé, až se situace uklidní o půl roku nebo o rok později. Omegy jsou volba srdce a Panerai zase prvoplánové lásky a taky bohužel rozumu. Klidně bych si na ně počkal, rok není žádná doba, ale když vidím rostoucí ceníky Panerai, tak se mi nechce dávat za rok zbytečně víc. Na to koupit oboje zároveň bohužel nemám aktuáIně prachy ani koule to uhájit doma. I když ten nárust cen není až tak dramatický jako mezi lety 2012 a 2013. Tak já nevím, máte někdo věšteckou kouli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Tak tyhle starosti bych si taky rád dopřál. Moony nádherné bez chyby, PAM nádherné bez chyby. Osobně mám na špici ještě Zenit El Primero. To je zase ale cenově kousek nahoru. Příležitost koupit si hodinky k narození potomka by bylo škoda promarnit. Musel by sis pak udělat dalšího :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 (upraveno) Za me vybočíš s pam 424, vím ze nejsou ve vyberu, ale za me nej co jsem mel... Moony můžeš koupit vždycky .. Upraveno 6. března 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Radiomiry se mi v mých začátcích líbily víc než Luminory. Za prvé, že jsou historicky starší a za druhé, že maji drátěné uchycení řemenu jako jediné. Nakonec sle zvítězila robustnost Luminorů. Možná někdy na důchod, až budu mít všeho dost a nebudu mít za co utrácet ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Ja bych koupil Suby... :-D moony jsem prodal, 312 jsem prodal, 560taky... Zůstaly jen GMT mastery... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Ja bych koupil Suby... :-D moony jsem prodal, 312 jsem prodal, 560taky... Zůstaly jen GMT mastery... Sent from my iPhone using Tapatalksuby jsi taky prodal, podle Tebe se nelze ridit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 mooooony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A já zatím přemýšlím, jestli nemám rozšířit výběr o PAM 351 a 364 :-) to bude ještě dlouhý výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 submarinery si zavrhl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Ano, kvůli ceně. Nechám si je napotom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A dyt ty pamy stojej stejne jak suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A dyt ty pamy stojej stejne jak suby.+1 rlx mi pro tuto prilezitost prijdou nejadekvatnejsi (kdyz uz nemuzes koupit pateky, ktery bys pro potomka ochranoval:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Pokud bych bral cenu nových u německých šedých dovozců, tak je tam rozdíl PAM00312 oproti 11660LN cca 20000 Kč a oproti 116610LV (které se mi líbí víc) cca 30000 Kč. No a vzhledem k tomu, že jsem navýšil rozpočet z Moonwatchů z původních cca 90000 Kč, tak by to byl víc než dvojnásobek ceny. Viz např. tento prodejce, který má navíc kancl i ve Vídni, cožý by mi vyhovovalo kvůli osobnímu odběru.https://www.chrono24.cz/rolex/submariner-date-116610-lv-neu--id1605350.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Tak na chrono24 asi jo...já to bral podle sebe,že kdybych chtěl nový hodinky,tak dám poptávku u AD.Nevím,ale u hodinek v týhle ceně bych rád věděl,že jsou nový,zabalený atd.Beru tvůj příklad,že chceš nový a nechceš je prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Já bych ještě z vlastní zkušenosti doporučil známou věc, a to vše nejdříve vyzkoušet. Ale hodinka času u prodejce je jak nic. Nezbývá než se tam vrátit... Pak Ti zbydou ve výběru jen dva až tři kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosPF Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 seš kus chlapa? ....... tak 312! Ale vyzkoušet to je důležité, ikdyž třeba je pak nabídneš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Z výběru bych volil jednoznačně 312. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Nechce se mi do Vídně jen kvůli zkoušení hodinek, takže si počkám, až to s něčím spojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 (upraveno) Nechce se mi do Vídně jen kvůli zkoušení hodinek, takže si počkám, až to s něčím spojím. "JEN" zkoušení hodinek? To neznám...Mně přijde zkoušení hodinek, které plánuju nosit nějakou významnější dobu, jako pádnější důvod než např. vánoční trhy, kvůli kterým lidé váží stejnou cestu... Upraveno 10. března 2015 uživatelem JohnDoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Máme byt na Semmeringu, takže jezdím často přes Vídeň kvůli odfrknutí si, což považuju za důležitější než hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se