Návštěvník Snow Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Glycine Airman Airfighter In Camouflage Design zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/03/glycine-airman-airfighter-in-camouflage.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Instanta tu asi klepne :-) Mne sa pacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Veľmi sa snažím, ale nič pekného tam nevidím. Podobný model tu už myslím bol prezentovaný, ale ani s odstupom času názor nemením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 mne sa nepacia, ale tieto su uz aspon ako tak prehladne a da sa na nich celkom dobre zorientovat... myslim ze najviac fandov bude v taliansku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Ja jsem ten pocin glycine s airfighter nejak nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Chcelo by to iný ciferník a lunetu a boli by to pekné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Absinthee.. nie je to svajciarsky vynalez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 No to jsem se polekal !!! Prostě to tentokrát nevyšlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Za mne nee, moc chaos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se