jokob Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Zdravim, Ako udrzujete svojde hodinky, okrem odborneho servisu? Ide mi hlavne o skladovanie a cistenie. Pouzivate zubnu kefku? Pouziva niekto elektricku kefku? Samozrejme, ked sa dostanu do styku s vodou tak ich cim skor osusit (mate nejake spesl hadry?). Ako casto menite remen? Atd... nejake ine tipy, DOs and DON'Ts? Dik vopred
jokob Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 no, to zalezi asi aj od hodiniek nejake vintage do vody neponorim. Takze nikto nic?
Liqid Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Suším utěrkou z microcvlákna. Drbu mýdlem a zubním kartáčkem. Řemen měním dle stavu a ošetřuji ho včelím voskem. Na čištění kovového náramku je dobrý ultrazvuk.
jokob Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Diky, o tom vcelom vosku som nevedel. Skusim to. Dik za info!
bohus76 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Mistr Šíma někde doporučoval tento balsám.Fotka je Víta.Zvláční a ošetří řemen.Pokud Ti,ale řemen smrdí jak rasův pytel,do koše s ním :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jokob Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 dik za tip! skusim asi najprv ten vceli vosk, nejaky sa bude doma povalovat a ked mi nebude vyhovovat, tak toto vyzera slubne
Liqid Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 Špatně jsem to napsal, ten vosk nepoužívám samotnej, ale již v přípravku určeném pro ošetření kůží. Dělám s tím boty, tašky, pásky a občas i gauč.
jokob Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2015 a jo... som si to velmi nevedel predstavit dik za info
vtxx Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Máte nějaký osvědčený způsob jak zlepšit výsledky z ultrazvukové čističky? Dávat vodu teplou, něco do ní přidat? Jak dlouho to necháváte běžet?
Cherokee Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Tady máš něco http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34283-ultrazvukový-čistič/
vtxx Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2016 Díky, asi jsem nezadával do vyhledávače ta správná klíčová slova
stefan2 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Vosk rozhodně doporučuji, prodlouží životnost neuvěřitelně a to všeho koženého. Mám koženou tašku, kterou pravidelně voskuji, peněženku a vše je jako nové - samozřejmě s patinou, ale jinak naprosto zdravé.
bohus76 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Máte někdo recept na domácí výrobu balzámu z vosku atd. na kožené věci ?
bohus76 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Rád si hraju,zkazit se může všechno :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se