šíma Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Napiš jak jsi dopadl. Kdo nehraje nevyhraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikes Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 Hodinky jsem už zaplatil a mohly by být ve středu. Dám určitě vědět, jak jsem dopadl. Cena asi 27k se mi zdá za vlastně nenošené titanové seamastery s papírama velice dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikes Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2007 Tak Omegy mám doma už asi hodinu a jsem z nich nadšenej, vypadají fakt jak novy. Jediny, co mě štve, že budu asi muset dokoupit jeden dílek na náramku, protože mně jsou dost těsny. Ještě mi nejde seřídit datum. Podle manuálu by to mělo jít v poloze 2, ale nejde to. V poloze 3 jde seřídit čas v pohodě. Nevíte, čím to může být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikes Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2007 Tak datum už jsem seřídil, takže vše ok. Byl jsem v hodinářství a jeden článek do tahu 40 liber, tak jsem si ho nechal objednat, co už, ale je to pálka. Jinak hodinky vypadají jak novy, nikde ani škrábnutí, jak bude foťák, pošlu nějaky foto na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 (upraveno) Tak ten clanek je teda palka. Me stal na AT v oceli ?25 vcetne nasazeni, ale Titan neni az zas tak o tolik drahsi. Upraveno 14. září 2007 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 Tak ten clanek je teda palka. Me stal na AT v oceli ?25 vcetne nasazeni, ale Titan neni az zas tak o tolik drahsi. Na ofrei.com stoji ten link cca 60 USD+postovne, tiez "hrozi" 19% dph. ocelovy link stoji 34 USD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se