kilgore Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Mám (svoje) Primky - stejné jako tyto - a protože se kamarádovy strašně líbí, rád bych mu je k narozenimám někde sehnal. Ty na tom aukru jsem se snažil vydražit, ale bohužel. Má někdo typ, kde mám hledat? Jsem z Prahy a bohužel teď nějak na obíhání burz a bazarů není moc času ... a zde do Koupím také napsat nemůžu (tohle je můj první příspěvek, i když to tu čtu pravidelně). Díky.
jacob Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Jesli máš ještě čas, tak vydrž s tím Aukrem, tam se těch Primek vyskytuje opravdu hodně... A jesli čas nemáš, tak třeba je má i někdo tady na Chronomagu a chce se jich zbavit, vydrž jestli tady někdo třeba zareaguje, že je má.
kilgore Odesláno 28. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Času je asi měsíc. To Aukro průběžně monitoruju tak 1/2roku a zatím tohle byli jediné, které jsem tam viděl ... tak uvidíme. Když nebudou, tak se taky svět nezboří :-)
X-Bob Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 nejméně 2 členové Chronomagu zde je mají. Třeba je pošlou dál do světa
yen Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Odesláno 28. července 2007 Mám (svoje) Primky - stejné jako tyto - a protože se kamarádovy strašně líbí, rád bych mu je k narozenimám někde sehnal. Ty na tom aukru jsem se snažil vydražit, ale bohužel. Má někdo typ, kde mám hledat? Jsem z Prahy a bohužel teď nějak na obíhání burz a bazarů není moc času ... a zde do Koupím také napsat nemůžu (tohle je můj první příspěvek, i když to tu čtu pravidelně). Díky. Posílám zprávu, třeba ti pomůžu. Škoda, že nemůžeš do té "obchodní" sekce. Já ostatně také ne
Mech Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Já je mám, hezké, jako nové, ale nějak nemám v úmyslu se jich zbavovat. Leda že bys nabídl něco zajímavého k výměně.
chasy Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Mám (svoje) Primky - stejné jako tyto - a protože se kamarádovy strašně líbí, rád bych mu je k narozenimám někde sehnal. Ty na tom aukru jsem se snažil vydražit, ale bohužel. Má někdo typ, kde mám hledat? Jsem z Prahy a bohužel teď nějak na obíhání burz a bazarů není moc času ... a zde do Koupím také napsat nemůžu (tohle je můj první příspěvek, i když to tu čtu pravidelně). Díky. Mám pocit, že jsem dneska viděl cosi dost podobného v Olomouci ve vetešnictví vedle vazební věznice (tzn. v uličce co vede mezi soudem a Komerční bankou směrem k parku). Akorát si teď nevybavím jestli to byly přesně tyhle a na cenu jsem se taky nedíval, poněvadž mě moc neberou. Kdyžtak tam zkus poslat nějakého průzkumníka, pokud máš nějakého spolehlivého co jezdívá na Moravu. (Hodinky mají zašité v jedné vitríně úplně v koutě, ale ochotně ukážou.)
popshop2007 Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Odesláno 30. července 2007 Mám (svoje) Primky - stejné jako tyto - a protože se kamarádovy strašně líbí, rád bych mu je k narozenimám někde sehnal. Ty na tom aukru jsem se snažil vydražit, ale bohužel. Má někdo typ, kde mám hledat? Jsem z Prahy a bohužel teď nějak na obíhání burz a bazarů není moc času ... a zde do Koupím také napsat nemůžu (tohle je můj první příspěvek, i když to tu čtu pravidelně). Díky. Mam ich v 100% stave, otazka je iba, kolko za ne das?
boo-beek Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Mam ich v 100% stave, otazka je iba, kolko za ne das? Ja si nemuzu pomoct, Popshope, jako odbornika Te uznavam, ale tyhle praktiky mi prijdou fakt hloupy. Na chronomagu se nedrazi. Na chronomagu se nabizi hodinky i s cenou. A to, ze nejsme v sekci "prodam" mi neprijde jako duvod k nedodrzeni techto pravidel. Hra "kolik das", kterou tady obcas provozujes, mi prijde dost nemistna. Mam pocit, ze tim trochu zneuzivas postaveni, ktery tu mas diky tomu, ze dokazes sehnat cokoliv.
pilot Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Mam ich v 100% stave, otazka je iba, kolko za ne das? myslím, že je to trochu takový obchod naruby = nevidím to zase za až takové provinění proti pravidlům (ale jen za podmínky, pokud právě tento způsob prodeje se nestává pravidlem...) = má-li někdo hodinky, tak může zvážit, za jakou cenu, kterou mu protistrana nabídne, je ochoten je "obětovat"... = zrovna tak jako když při normálním obchodu každý zvažuje, za kolik je ochoten pořídit.. sorry = taky jsem si nemohl pomoct, byť to není právě typický obchod...
boo-beek Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 myslím, že je to trochu takový obchod naruby = nevidím to zase za až takové provinění proti pravidlům (ale jen za podmínky, pokud právě tento způsob prodeje se nestává pravidlem...) = má-li někdo hodinky, tak může zvážit, za jakou cenu, kterou mu protistrana nabídne, je ochoten je "obětovat"... = zrovna tak jako když při normálním obchodu každý zvažuje, za kolik je ochoten pořídit.. sorry = taky jsem si nemohl pomoct, byť to není právě typický obchod... Chm, ale takovehle nabidky jsou tu dost casto...
Mech Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Stejně je to jedno, protože jak se zdá tak kilgore ztratil zájem. Jen pro doplnění, byl jsem se v tom vetešnictví v Olomouci podívat a opravdu jsou to ony, myslím, že mají prasklé sklíčko (což je nejmenší problém) ale jinak se zdály ok. Cenu bohužel nevím, protože tam byl zrovna dost cvrkot.
popshop2007 Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 (upraveno) Ja si nemuzu pomoct, Popshope, jako odbornika Te uznavam, ale tyhle praktiky mi prijdou fakt hloupy. Na chronomagu se nedrazi. Na chronomagu se nabizi hodinky i s cenou. A to, ze nejsme v sekci "prodam" mi neprijde jako duvod k nedodrzeni techto pravidel. Hra "kolik das", kterou tady obcas provozujes, mi prijde dost nemistna. Mam pocit, ze tim trochu zneuzivas postaveni, ktery tu mas diky tomu, ze dokazes sehnat cokoliv. Ok. Nejak to prezijem ak ich nepredam. Nie su na predaj. Uz ma to tu naozaj nebavi.... :-( Uz to tu nemam rad :-( Definitivne koncim na tomto fore. Upraveno 2. srpna 2007 uživatelem popshop2007
A@A Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Popshop: Neber si to tak k srdcu, nestoji to za to
pku Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Já dost dobře nechápu proč se neustále řeší tato problematika."Tím že napíšu kolik nabídnete?" přece nikoho nenutím ke koupi ani k tomu aby mi dával nesmysl.Myslím že sem chodí dospělí lidé a ty se musí rozhodovat sami jestli koupit za 100kč nebo za 1000kč. Já osobně se Popshopovi vůbec nedivým být v jeho kůži tak bych se na to taky vy..al protože místo aby byli ostatní rádi že alespoň někdo něco prodává tak se jen poukazuje na to co kdo kdy a kde udělal špatně a co porušil. Mě osobně je jedno jestli tady někdo bohatne na jiných protože já také kupuji pouze to co chci a to na co mám a je mi jedno jestli někdo udá cenu takovou nebo makovou prostě je to na mě.
boo-beek Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 JJ, chudak Popshop, zranil jsem ho, ja necita. Jak jsem napsal vyse, Popshopa jako odbornika respektuju, taky si myslim, ze je super, ze ma pristup k hodinkam, ktere nikdo jiny nesezene, ale proste nesouhlasim se zpusobem, jakym je tu nabizi. Tenhle server neni o kseftovani, cimz mi ale nabidky typu "To a to mam na prodej, zalezi, kolik nabidnes..." zavani. Tohle NENI aukro, mobilmania, symbianforum, ... Jsou tu kurva nejaky pravidla. A za jejich porusovani se i banovalo, jestli si vzpominate. To, ze Popshop ma vetsi kredit nez Diskuter, pro me nic neznamena. Proste se mi nelibi to kseftovani a nelibilo by se mi ani kdyby se o to snazil Safi, Mechano nebo treba Pepi Ratzinger. Pokud nekdo neco shani a Popshop z libovolnych duvodu nechce psat konkretni nabidku do threadu, jak je tu dobrym zvykem, je problem poslat SZ?
boo-beek Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 Moc se omlouvam Anyway, jeste jedna vec. Asi bych mel mensi problem s takovouhle nabidkou udelenou nejakymu zabehlejsimu clenu fora. Ale nabizet timhle zpusobem hodinky nekomu, kdo podle poctu prispevku nemusi mit ani paru o tom, jaky maj ty hodinky realnou hodnotu, mi prijde jako docela levarna.
kilgore Odesláno 3. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 Kilgore zajem neztratil, jenom se mu neplanovane prodlouzil pobyt v Asii a nema jednoduchej pristup k internetu. V kazdem pripade uz jsem je sand sehnal (diky tomuhle threadu). To Mech: Diky moc za typ, ale do Olomouce pro ne asi nepojedu. Prece je to pro me z Prahy docela daleko :-) Diky vsem za typy a nabidky. A omlouvam se, ze jsem v tomto foru vlaste hledal nekoho, kdo je proda. Chapu pravidla, proc nedovolit vkladat prodejni prispevky novym clenum. Na druhou stranu ja tohle forum ctu hodne dlouho, jenom nejsem zadnej "psavec".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se