Leviathan Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 NO..No, tak modraky su doma. O spracovani si spravte nazor sami...:-)
Radim81 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 V 25. 3. 2015 v 11:39, Leviathan napsal: NO..No, tak modraky su doma. O spracovani si spravte nazor sami...:-) Vypadají dobře. A mohu se zeptat na kolik te vyšly vč. poštovného? To ti přišly včetně stranu na fotce?
vrcan Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Jaro, ty si skuseny a mal si uz kadeco, tak nenapinaj, ozaj je kvalita ok ako sa zda podla obrazkov? Cize za malo penazi vela muziky? Je tam nejaka lumi? Radim, postovneho sa neboj... je tusim v cene a ak aj nie, z polska to bude za babku... gerlach tusim okolo 20 EUR a balik bol na druhy den.
Leviathan Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 No.."skuseny" skor promiskuitny:-)Fotky su moje, takze zodpovedaju skutocnosti. Ako pises brusene/lestene plochy su zvladnute dobre. Korunka nie je srobovacia. Udavana WR 100m.Dal som za ne 800 PLZ. priamo z timepassion. Posta v cena. Plna zaruka...pap.box + navod. Jednanie s panom: Marcin Karolewski /Właściciel / Owner korrektne. po PP platbe do cca troch dni doma.Moje maju cislo 046/150 Podla mna za tie peniaze vela muziky. Ze je to homage..neriesim. To Vrcan: Dododni aj s Martinom a dame kafe:-) To Radim "To ti přišly včetně stranu na fotce? " Prepac, neviem, co myslis
Leviathan Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Jaj, to ano. .tento NATO tam bol. sedi perfektne.este som zabudol dopisat..Lumi..velmi dietne na ruckach.
Roman-ZA Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Ja tiez na modraky cakam Uz aby boli doma
Radim81 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 V 25. 3. 2015 v 12:09, Leviathan napsal: No.."skuseny" skor promiskuitny:-)Fotky su moje, takze zodpovedaju skutocnosti. Ako pises brusene/lestene plochy su zvladnute dobre. Korunka nie je srobovacia. Udavana WR 100m.Dal som za ne 800 PLZ. priamo z timepassion. Posta v cena. Plna zaruka...pap.box + navod. Jednanie s panom: Marcin Karolewski /Właściciel / Owner korrektne. po PP platbe do cca troch dni doma.Moje maju cislo 046/150 Podla mna za tie peniaze vela muziky. Ze je to homage..neriesim. To Vrcan: Dododni aj s Martinom a dame kafe:-) To Radim "To ti přišly včetně stranu na fotce? " Prepac, neviem, co myslisJasně, myslel jsem na strapu. Jak píšu na iPadu, tak mi to špatně opravilo slovo.
Leviathan Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 v pohode..nedocvaklo mi:--). Uz som pisal manikovi, ze asi potrebujem aj tie zlte:-)" ...."
vrcan Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Dohodnem s Martinom a skocime na kafe :-) ale idealne az ked pridu h2o 8000m. Promiskuitni sme tu vsetci... ale... ved ide len o hodinky :-) Srubovaciu korunku som ani necakal, ved to chrona do 100m nemaju... Lumi nevadi.... a pacia sa mi chromove indexy... Inak vlastne na chronach ani ten quartz tak nevadi, kedze velka sekundovka stoji, ci nie? Takze modrych je 150ks... zaujimave, lebo zltych a zelenych je po 100ks, ale chapem, modre a cierne su ziadanejsie tak z nich urobili asi 150ks.
Radim81 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Pánové, tak jsem si psal s Marcianem a během týdne až dvou zahájí předprodej modelu Military VIS a během mesice modelu Formmeister. Formmeister budou s Myiotou 9140, průměr 40mm, VIS budou se Seikem NH 35, průměr 43 mm. Jsem opravdu zvědavý, jak budou vypadat. Formmeister budou za 290 USD, VIS za 325 USD.
Roman-ZA Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Zaujimave, ako to ty nasi bratia Poliaci vedia. Uz druha hodinkova firma, ktora robi zaujimave veci za velmi prijatelne ceny. Cim to je, ze u nas nic take nie je?
Radim81 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Jojo, Poláci teď docela jedou. Musím říct, ze kromě Vratislavie mám políčeno ještě na jedny hodinky od Gerlachu, které jsou také ve stadiu příprav.
Leviathan Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 JJ, Enigma od g.Gerlach s mecha-quartz....ma laka. ale aj tak nakoniec skoncim znova u Chrono Pan Europ od Hamiltonu...Cushion puzdra su padane
financ Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 V 25. 3. 2015 v 15:42, Roman-ZA napsal: Zaujimave, ako to ty nasi bratia Poliaci vedia. Uz druha hodinkova firma, ktora robi zaujimave veci za velmi prijatelne ceny. Cim to je, ze u nas nic take nie je? Nebude to tím, že jich je skoro 4x víc? Tady na foru je problém poskládat 30 lidí na limitku, na jejich foru se dělaj stokusový a vyprodaj se
Roman-ZA Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Mozno ide aj cenovu relaciu danej limitky.
Radim81 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 V 25. 3. 2015 v 18:23, financ napsal: Nebude to tím, že jich je skoro 4x víc? Tady na foru je problém poskládat 30 lidí na limitku, na jejich foru se dělaj stokusový a vyprodaj seNo tak je otázka, kolik kusů by byli ochotni vyrobit jako limitku, třeba by to bylo i méně.
vrcan Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 (upraveno) V 25. 3. 2015 v 18:23, financ napsal: Nebude to tím, že jich je skoro 4x víc? Tady na foru je problém poskládat 30 lidí na limitku, na jejich foru se dělaj stokusový a vyprodaj se Toto je zaujimava tema, ze limitka chronomagu. Nikdy som sa nad tym nezamyslam, ale pravdu povediac, mam o nas dost zlu mienku, hodinkovo sme neprebudeny narod, ci uz my slovac alebo cesi, ale to je len moj skromny nazor. Staci si pozret chlubirnu, ziadna invencia... takmer :-) Upraveno 25. března 2015 uživatelem vrcan
financ Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 V 25. 3. 2015 v 19:46, vrcan napsal: Toto je zaujimava tema, ze limitka chronomagu. Nikdy som sa nad tym nezamyslam, ale pravdu povediac, mam o nas dost zlu mienku, hodinkovo sme neprebudeny narod, ci uz my slovac alebo cesi, ale to je len moj skromny nazor. Staci si pozret chlubirnu, ziadna invencia... takmer :-)pár hodinek jsem už udělal, docela se zajímám o polskou, španělskou scénu. U nás je trh podstatně menší než kdekoli jinde, reagoval jsem na Romana-Za, proč to u nás nejde. Ano, souhlasím že jsme hodinkovo neprebudený národ (včetně Vás bratrů slováků, na Vašem foru to je ještě horší)
Leviathan Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 ak dakto mate zaujem o Modraky z tejto vypredanej limitky ozvite sa mi.Objednal som si uz aj zlte....snad to nie je proti pravidlam...ak ano..pojdu do pred vlakna. No tu mi to pride, ze su ludia co vedia o co ide
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se