Dokusan Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Ta hlavně jsem zvědavý na ten novej sunburst cifr. Kouřový sklo na dýnku mě netankuje
Dokusan Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Formmeistry dorazily. Příjemné překvapení. Zatím se seznamujeme, cifr je super, celkově jsou větší než jsem čekal. Perlon nevím, asi k nim koupím nějakou kůži.Pár rychlých fotek mobilem. Více později v "chlubícím" vlákně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 mas tam nejaky blby datum nech ti sluzia v zdravi
leebauer Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Možná bych si je uměl představit i na meschy. No hlavně sem zvědavej až budou na kůži a sdělíš ještě nějaké zkušenosti a poznatky. Jinak první foto dobrý.
Dokusan Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Datum nastaveno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rustin Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Akej farby je cifernik - hnedy alebo fialovy? Inak gratulujem - pekne su.
Dokusan Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 (upraveno) Hnědý. Ještě ho dělají v modré. Jinak na slunku ten sunburst haze zajímavý odlesky. Takový bronzovo zlatý Upraveno 19. června 2017 uživatelem Dokusan
Roman-ZA Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 ten modry mam ja. je perfektny. hra milionmi odtienov modrej, podla to ako svieti slnko.
daur Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Vypadají dobře, imho lépe než ta první edice. Jen ten perlon to nějak narušuje (degraduje). Asi bych tam dal kůži. Jinak gratulace +1
Dokusan Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Na kůži podstatná změna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Ten perlon jim nesvědčí. Teď už jsou pěkně vyladěný do hnědý. Moc fajn.
Dokusan Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Zkušenosti ve skrze pozitivní, původně se mi zdály velké, ale vzhledem k výšce jsou proporčně v pořádku. Nožky jsou trošku delší. Cifr je na světle opravdu super. Přesnost za 24 hodiny +2,6s/den. Dlouhá vteřinovka je epesni. Jo a dost se mi líbí ten nestandardní tvar korunky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. června 2017 uživatelem Dokusan
Roman-ZA Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 som ti vravel, ze budes maximalne spokojny
leebauer Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Ty nožky jsou fakt dlouhý. Vypadaj dost staromilsky, což je moje parketa. Jsou opravdu hezký.
colommbo Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Ke hnědému ciferníku určitě hnědou kůži, to je něco úplně jiného než mesh (ten možná k modrému, ale když já jsem obecně na kůžičku...) Nožky jsou fakt zvláštně dlouhé, ale asi si na to člověk (chce-li) zvykne. Hezké hodinky, jednoduché, čisté.
Dokusan Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Hnědá kůže byla jasná volba. Ještě jedna poslední mobilovka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan7 Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Odesláno 29. června 2017 Mesh dorazil,tak přidávám pár fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se