Návštěvník Snow Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Chopard Mille Miglia GTS Power Control zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/03/chopard-mille-miglia-gts-power-control.html
Rambo Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Hmm, fešandy. Rezerva nátahu je supr věc, jednou se jí snad taky dočkám :-) Akorát tu červenou bych malinko zredukoval a asi i upravil lunetu. Ale to už je moje hnidopišství. Palec horeee!!!!
Liqid Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Pěknej kousek, ale kůže by jim slušela víc.
Chorche Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Jsou vydařené, ale na to jak jsou maskulinní, je luneta příliš uzoučká, jinak ale paráda.
spineshank Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Opravdu podarenej kousek,kaucuk je klasika a sedne paradne,taky mi prijde malinko subtilni ta luneta.....to je jediny co bych vytknul pokud bych musel:-)
Muffik Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Ta šipka mi přijde trochu divná, ale furt OK proti té pneumatice. To už fakt tlačí moc na pilu.Každopádně Snowe díky.
McStinger Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Pneumatika je tragická, plus je prebrzdená.
Tector Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Určitě racing kůži..jina bez výhrad. Díky Snowe
cigi Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Odesláno 13. března 2015 (upraveno) Hele, není to stejný/podobný strojek, jak v nových tudorech ?? Parádní hoďky, takový rozverný i vážný zum gleich, užitečný věcný optimálně rozvržený komplikace, parádní účelná grafika ciferníku ( až na ty chronografový pětinky na vnitřní lunetě), přesně integrované odkazy na automoto. Ty oceňuju nejvíc, jsou fakt graficky funkční a vkusný. Pneu mě neuráží, pásek je navíc výměnný a uchycení zdá sestandartní. Upraveno 13. března 2015 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se