Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

hehe a tos viděl jak pomocí vzduchu z pneumatik vyzvednul Audinu ze dna řeky...............nebo jízda po vagonových střechách taky neměla chybu................normální odpočinkovej film.... :eek:

tak to sa neda ani zo srandy...

a este v klude vytiahli auto z jazera, vysusil a nastartoval!?!

no a v pohode si skocil na vlak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gabo, nenech nad sérií Kurýra cloumat svým majestátem, je to prostě další odpočinková pohádka pro velké,i malé kluky. Je to stejný jako když já doma relaxuju u Bondovek, nebo jeden nejmenovaný moderátor u jiné série, kterou pro klid vlákna nebudu zmiňovat. Tomu Cruiseovi v sérii MI taky nevěříš jeho kaskadérské kousky...

Odkaz ke komentáři

Otázka zní - pokud by to bylo natočeno jako reálná situace, díval by se na to někdo?

- nuda jak cyp

- většina filmů by končila tak do 5 minut protože by hlavní hrdina zařval

- scénáristi a tvůrci by byli v blázinci pro přílišné fantazírování bez realizace

Důvod č. 2 by byl asi problém.

Já na toho Kurýra čumím kvůli Stathamovi, páč mě ten chlapík baví.... :eek:

Odkaz ke komentáři

Otázka zní - pokud by to bylo natočeno jako reálná situace, díval by se na to někdo?

- nuda jak cyp

- scénáristi a tvůrci by byli v blázinci pro přílišné fantazírování bez realizace

sitak ňák...........a bondovky mám moc rád, beru to jako pohádky pro mě.

Odkaz ke komentáři

Koneckonců, v Bondovkách taky nikdo nevěří lazarovým paprskům v automatických Seamasterech, nebo škrtidlu v hodinkách, chtěl bych vidět ty stěžejky, a stejně na to moc rád koukám. A jak jsem psal, baví mě choreografie Stathamových soubojů, asi se učil u J. Chana, nebo u Leeho.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

hey, na Bondovky nesahat!

na to som ale pozeral este ako maly skolacik, mal som nejakych 7-8 rokov a preto urcita nostalgia ma inu toleranciu?

my sme vtedy vyrastali este ako sopliaci na Simon Templarovi ( The Saint s R.Moorom ), a vzdy sme sa smiali, ze dnes vecer uz Anjel dostane nakladacku ( ale Anjel vzdy vyhral) to boli zlate 60 roky a pre mna bol velky trest, ked ma vecer rodicia vykopli za zle spravanie ( vzdy) do spalne ...

Ked som mal cca asi 10-12 rokov, tak Roger zacal s Curtisom tocit uzasny serial (Persuanders!), a tam uz boli vazne auta ( lord Sinclair samozrejme anglicke kary ako Aston a pod a Curtis skor Ferrari, Monteverdi, Lambo....) a tie scenky aj dnes davaju zmysel. V dnesnej dobe techniky a trikov je to len jedna velka kravina - Kuryr1: explozia auta este viditelne pred narazom??? a dalsie nechutnosti su skor trapas ako zazitok...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

- nuda jak cyp

ale nie, ved Ronin nie je nuda, a Bullitov pripad, potom Zataras, alebo Modra Electra Glyde, vela slusnych francuzkych akcii s Delonom, a aj niektore Burnove scenky su fajn a bez nudy...

to mas pravdu, ze by ich asi jeblo, ale ja mam niekedy dojem, ze uz sa to stalo pred filmom...???

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Jen zdvořilý dotaz - a Bondovi taky věříš, že to dělá všechno normálně? :eek:

Honzik, to co neuverim Bondovi za volantom, tak to dufam dozenie Monica Bellucci v posteli....

( chapem tvoju otazku, ale myslim, ze bondovky su zaner, ktory by nemali zbytocne kopirovat a uz vobec nie tak nekvalitne, ako tu spominany Kuryr.)

Odkaz ke komentáři

Kluci já měl možnost v sobotu nechat se svézt po  RZetě tímto krasavcem:-)

Je to Impreza spec.C, původně určená pro Japonskej trh a přes Wales dotažená do ČR.

Jednim slovem mazec:-) V "Normálním" wrxu jsem už jel, ale tohle je trochu jiná liga. Navíc člověk co mě vezl to má neskutečně v ruce a i přesto, že prej jel tak na 70-80 % to bylo neuvěřitelný:-)

post-13715-0-76284300-1427703247_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

INSTANT z vlakna Kdo s cim jezdi:

super video a samozrejme super motor. 

pekne si to popisal a vysvetlil a to je fakt, ze kazdy fanda velkych kultivovanych motorov tazko zaplace nad tym, akym smerom sa vybrali ( nedobrovolne) vyrobcovia aut. Ja len dufam, ze trh si si casom vyprosi aj klasicke krasne velke motory.

Ja som mal v 1990 to 12 valcove BMW ale nie v kupe 850 ale ako sedan 750 a na tu dobu to bol pre mna velky zazitok. Ta doba bola este uzasna a turbom netlmeny zvuk motorov bol uzasny kusok z tej mozaiky zazitkov zo silneho auta. 

Ekologia. Hm. Chapal by som, ze v malej alebo strednej triede aut sa vsetko prisposobi - ale v luxusnych ci sportovych autach je to chore myslenie.

Zle znamenie je, ze uz aj sportova M divizia od BMW upustila od atmosferickych motorov.

A Ferrari...?!

A aj F1?

Mozno som uz len stary dinosaurus tesne pred vymretim - ako to citite vy?

Odkaz ke komentáři

Klabrdon - tak to je pekna bestia!

no ja by som sa ako spolujazdec urcite priposral od strachu....

Já bych spíš měl strach si sednout za volant:-)

Nebudu řikat, že jsem se trochu nebál, ale ta radost a požitek z toho jak auto+ řidič fungugovalo byla mnohem mnohem větší :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...