LovecDuchu Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Dobry den, potreboval bych poradit s vyberem. Projizdel jsem obchody, ale nemohl najit to hodinky splnujici moje pozadavky, a tak bych se rad poradil tady. Hledam: - analogove (rucickove) hodinky s displejem, ktery by ukazoval soucasne cas (na displeji) + datum ve plnem formatu (01-08 nebo 08-01) - nikoliv jenom (01 WE). Jmeno dne nepotrebuju vedet. Prikladem bylo dnesni datum 1.8.2007 - podsviceni (to ale neni tak nutne jako prvni podminka) Zkratka by to chtelo, aby ten displej byl dvouradkovy. V soucasne dobe mam analogove hodinky s jednim displejem Casio, u kterych chybi vterinova rucicka, a tim padem mam nejcasteji na displeji cas. (V podstate by mi stacily dvouradkove digitalky, ale ja jsem proste zvykly mit tam i tu moznost periferne videt i ty rucicky ) Nasel jsem nejake takove hodinky, ale vetsinou ukazuji datum ve formatu Den - jmeno dne (01 WE), pricemz ja bych chtel spise (01 08). Vetsinou totiz vim, jestli je streda, nebo ctvrtek:) Diky za pripadne tipy. Moc by mi to pomohlo.
Viktor Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Nevím, jestli ukazují datum přesně v požadovaným formátu, ale mně se docela líbí, možná bych je i občas provětral , i když to jsou quartzky Citizen Alterna Sector 850 ANADIGIT
Patrik Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 (upraveno) Chybí dost podstatný údaj - cena. Má to být cenová kategorie Ting-Ťong nebo Breitling? Něco bych tu měl. Stojí necelých 5 000 Kč a dolní displej mají přepínatelný (nepřepíná se sám automaticky do výchozí pozice). Kalendář (den, měsíc, den v týdnu) Alarm Stopky Odečítání času Čas (samozřemě nezávislý na analogovém) + časové posuny v různých městech (indikace v horním displeji) Upraveno 2. srpna 2007 uživatelem Patrik
Patrik Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 Ještě mě napadla jedna věc - musí to být nutně anadigi? Nebo stačí analogové, co budou ukazovat datum, den a měsíc? Pak by totiž stačily nějaké se strojkem Ronda 5040.F. Záleží na značce, ale můžou se vejít do 20 000 Kč.
LovecDuchu Odesláno 3. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 Ještě mě napadla jedna věc - musí to být nutně anadigi? Nebo stačí analogové, co budou ukazovat datum, den a měsíc? Pak by totiž stačily nějaké se strojkem Ronda 5040.F. Záleží na značce, ale můžou se vejít do 20 000 Kč. Pravda, cenu jsem dopsat zapomnel (dost dulezity udaj). Puvodne jsem totiz chtel vubec zmapovat trh. Nevedel jsem, ze se hodinky s mymi pozadavky muzou objevit i v takovych cenovych relacich (mel jsem za to, ze drazsi typy maji vetsinou nekolik analogovych ukazatelu a displej se moc nenosi). Cim levneji, tim lepe. Cena v intervalu 2000-3000Kc, takze zadne stylovky. Hledal jsem zatim ve znackach Casio, Timex. Timex myslim neco takoveho nabizel, ale uz je to pryc z trhu. Kazdopadne diky za rady, jsem laik .
PigyCZ Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 co třeba: CASIO AMW-700B-1A 1500,- CASIO EFA-121D-1A 2.500,- FESTINA 6716/2 3.600,-
LovecDuchu Odesláno 3. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 Ty CASIO AMW-700B-1A vypadaji celkem dobre. Uz jsem se na ne dival, ale nejde tam bohuzel videt, zda horni displej ma moznost zobrazeni i sekund. Kazdopadne diky za tip. Mrknu na ne nekde v obchode.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Dobry den, potreboval bych poradit s vyberem. Projizdel jsem obchody, ale nemohl najit to hodinky splnujici moje pozadavky, a tak bych se rad poradil tady. Hledam: - analogove (rucickove) hodinky s displejem, ktery by ukazoval soucasne cas (na displeji) + datum ve plnem formatu (01-08 nebo 08-01) - nikoliv jenom (01 WE). Jmeno dne nepotrebuju vedet. Prikladem bylo dnesni datum 1.8.2007 - podsviceni (to ale neni tak nutne jako prvni podminka) Zkratka by to chtelo, aby ten displej byl dvouradkovy. V soucasne dobe mam analogove hodinky s jednim displejem Casio, u kterych chybi vterinova rucicka, a tim padem mam nejcasteji na displeji cas. (V podstate by mi stacily dvouradkove digitalky, ale ja jsem proste zvykly mit tam i tu moznost periferne videt i ty rucicky ) Nasel jsem nejake takove hodinky, ale vetsinou ukazuji datum ve formatu Den - jmeno dne (01 WE), pricemz ja bych chtel spise (01 08). Vetsinou totiz vim, jestli je streda, nebo ctvrtek:) Diky za pripadne tipy. Moc by mi to pomohlo. tak taketo vlakno som tu uz dnes cital.... podobne poziadavky!
LovecDuchu Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Tak jsem si prohlizel vyber a dospel jsem k nasledujicim: Ty jsou mi asi nejsympaticetejsi. Jako pozitivni hodnotim funkci zapadu a vychodu Slunce. Nevim, jestli to maji vsechny hodinky s teto edice (udajne rybarske), ale tyhle to maji. Jinak maji prehledny cifernik a nemaji zadne chaoticke usporadani. Cena: 1700Kc Dale: Na techto se mi libi funkce teplomeru, ale nevim, na kolik je mozne to vyuzit (jak rychla je reakce na zmeny teplot apod.). Jinak jsou na me prilis preplacane. Nepotrebuji tam mit zadne kolecka, blikatka a podobne veci. Z toho uz jsem vyrostl:) Cena 1522Kc Dale: Sympaticka je hlavne cena (950Kc). Jinak nevim, jestli prvni radek displeje je schopen ukazovat i sekundy (z obrazku to neni videt) - musel bych vyzkouset nekde v prodejne. Jake se libi Vam? Popr. nemate nejake blizsi info k jednotlivym typum (napr. by me zajimalo podsviceni - co je podsviceno? Analogova cast nebo displej?) Nasel jsem i nejake Timex (dal uz jsem nesel), ale byly celkem drahe (pres 2000Kc).
šíma Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Chtěl jsem poradit Jacques Lemans F1 ana-digi, ale ty jsou kolem 5 000 Kč.
LovecDuchu Odesláno 25. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2007 (upraveno) Chtěl jsem poradit Jacques Lemans F1 ana-digi, ale ty jsou kolem 5 000 Kč. No, to uz je ponekud drahe. Jinak jsem svuj vyber zuzil na minimum. V podstate mi jde o to, jestli jste se nekdo setkali s hodinkami s inverznim displejem. Pokud ano, byl bych rad za nejake zkusenosti (zejmena citelnost na slunci apod.). Dale by me zajimala funkce "podsvetleni" pri natoceni ruky. Na jakem principu to funguje? Jde mi o to, aby hodinky zbytecne nesvitily, kdybych je mel nejak divne sklonene. Bude tam asi nejaka vyvazovaci tycinka, ktera asi pozna spravny uhel, ale nevim presne. Vyber se zuzil: To jsou moje favority (nazivo vypadaji celkem dobre, samozrejme v ramci svoji ceny). Nemuzu se rozhodnout, jestli zvolit inverzni displej nebo normalni Dale je tu jeste jeden typ, ktery prichazi v uvahu: Diky za jakekoli pripominky. Vim, ze to neni vase kategorie, ale doufam, ze se tady najde clovek, ktery ma s necim podobnym zkusenosti (inver.displej, iluminator). Upraveno 25. září 2007 uživatelem LovecDuchu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se