Přejít na obsah

Hodinky James Bond replika

Doporučené příspěvky

Fejkaři,

pochopte už konečně, prosím, že kupujete-li si hodinky, které mají kdekoli nápis shodující se s názvem zavedené firmy vyrábějící hodinky a které nopochází z její dílny, vypadáte kdekoli, snad kromě kolotočů, maringotek je provázejících, heren s blikajícími automaty a jím pododným prostředím, jako směšní zoufalci. A žádný Váš argument toto nemůže změnit. A pokud jste pohrdání ještě nepocítili, tak jenom proto, že se pohybujete v prostředí popsaném v předchozí větě. Zůstňte v něm, prosím. Zdraví J.F,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Já si myslím, že je dobře, že naši propagátoři padělků ukazují ve svých ubohých urážkách své skutečné "já". Jen ubohý člověk může obhajovat falešný hodinky. I chudák který chce na ruku nějaký časoměřič má možnost si koupit něco za pár korunek a zůstat tak slušným a důstojným :guitar:

Pokud bych někdy narazil na člověka který mi nabídne takový pěkný padělek, tak u mně zkončil. Jak mám věřit někomu kdo lže o svém majetku, o svém postavení, prostě kdo lže a ještě si ze své lži udělá vývěsní štít? Před pár lety bych ty hodinky rozmlátil kladivem na ruce takového mládence, který by mi je zkoušel výhodně prodat, dnes se nad ním usměju.... :)

btw: neuzavírejte tuhle diskusi! Nechte tady i sprosté nadávky, ať je vidět co jsou naši fejkaři zač... :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Je videt, ze pochopit na tak primitivnim priklade neco tak sloziteho jako je individualita je nad moznosti tveho intelektu. Nic si z toho nedelej. Ty zijes ve svete, kde jsou vsichni stejni - soude podle tvych prispevku psanych vetsinou v mnoznem cisle a zminujicich vetsinou vice lidi nez tebe samotneho. Ja ziju ve svete lidskych individualit a nemyslim si, ze mi prislusi nekoho soudit ci mu prikazovat co je pro neho lepsi. Ale to je pro tebe asi nepochopitelne...

Dovol abych se zasmál, ty že jsi individualita. Kdybys za stejný prachy místo fejků radši koupil nějaký "číny" co si na nic nehrajou, no a ty hrdě nosil, přidal k tomu ty tvoje kecy, pak by se možná dalo hovořit o nějaký tvý individualitě. Zatím tu však ukazuješ jen své individuální přizdisráčství.

PS taky doufám, že to někteří z "mravnostního" nelocknou, byla by to velká škoda.

Odkaz ke komentáři

Je videt, ze pochopit na tak primitivnim priklade neco tak sloziteho jako je individualita je nad moznosti tveho intelektu. Nic si z toho nedelej. Ty zijes ve svete, kde jsou vsichni stejni - soude podle tvych prispevku psanych vetsinou v mnoznem cisle a zminujicich vetsinou vice lidi nez tebe samotneho. Ja ziju ve svete lidskych individualit a nemyslim si, ze mi prislusi nekoho soudit ci mu prikazovat co je pro neho lepsi. Ale to je pro tebe asi nepochopitelne...

Ja myslel, ze jsme si to vysvetlili. Samozrejme, ze si v tvem pripade myslim, ze mi prislusi te soudit a prikazovat ti, co je pro tebe lepsi. Nejen, ze kupujes zbozi, ktere nerespektuje trademark, ktere je padelkem a ktere by podle zakonu platnych v teto zemi melo byt pri dovozu zabaveno a zniceno, nejen ze si ho nechavas zasivat do plysaku (nebo to byl Kukla?) a podvadis tak podruhe, ale jeste povazujes shromazdovani neceho kradeneho a pasovaneho za projev individuality. To samozrejme vyzaduje korekci od nekoho, komu jeste porad nejsou zakony a predevsim VLASTNICKA PRAVA putna.

A uprimne, moc ti neverim, ze ty padelky pouze oprasujes doma ve vitrine, na to mi prijde tvoje obhajoba prilis plamenna a nemohu se tedy ubranit pocitu, ze jsi v celem spinavem obchode osobne zainteresovan.

Odkaz ke komentáři

Já si myslím, že je dobře, že naši propagátoři padělků ukazují ve svých ubohých urážkách své skutečné "já". Jen ubohý člověk může obhajovat falešný hodinky. I chudák který chce na ruku nějaký časoměřič má možnost si koupit něco za pár korunek a zůstat tak slušným a důstojným :guitar:

Pokud bych někdy narazil na člověka který mi nabídne takový pěkný padělek, tak u mně zkončil. Jak mám věřit někomu kdo lže o svém majetku, o svém postavení, prostě kdo lže a ještě si ze své lži udělá vývěsní štít? Před pár lety bych ty hodinky rozmlátil kladivem na ruce takového mládence, který by mi je zkoušel výhodně prodat, dnes se nad ním usměju.... :)

btw: neuzavírejte tuhle diskusi! Nechte tady i sprosté nadávky, ať je vidět co jsou naši fejkaři zač... :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Presne tak, cenzorstvi neni k nicemu. Jen at tu vsechno zustane. Dokonce ani nedoporucuji podobna vlakna ignorovat. Je to plevel, proti tomu je treba bojovat. Mel jsem opravdu radost, kdyz se tu pred casem povedlo nekomu rozmluvit padelky Breitlingu s tim, ze nakonec pujde do Poljotu.

Odkaz ke komentáři

Uz se mi to tady vubec nelibi. Napadani a pouzivani vulgarismu na forech mi prijde neomluvitelne. Osobne se priklanim k uzamceni vlakna pripadne vytvoreni jineho zamereneho ciste na repliky, ale ne za ucelem vzajemneho napadani se, ale plodne diskuse na toto tema co se technickych zalezitosti tyce.

Odkaz ke komentáři

Jediné plodné konání v oblasti fake by byla činnost kdy fake leží na betonové podleza a jezdí po nich parní válec :thumbsup_anim:

Na druhou stranu by jsme tady přišli o možnost kdy se někteří, rádoby, elegáni sami usvědčí ze svého ubohého plebejství tím, že si na ruku pověsí fake... :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Uz se mi to tady vubec nelibi. Napadani a pouzivani vulgarismu na forech mi prijde neomluvitelne. Osobne se priklanim k uzamceni vlakna pripadne vytvoreni jineho zamereneho ciste na repliky, ale ne za ucelem vzajemneho napadani se, ale plodne diskuse na toto tema co se technickych zalezitosti tyce.

Pokud pominu skutecnost, ze vulgarismy jsem zde videl predevsim v prispevcich obhajcu padelku, navrhoval bych plodnou diskusi na tema ochranne znamky, porusovani vlastnickych prav, kraceni dane apod.

Odkaz ke komentáři

Znovu opakuji - replika je v tomto případě eufemismus. Za repliku se dá považovat použití (napodobení) designu pod VLASTNÍ značkou. Pokud nese kopie značku původního výrobce, jedná se jednoznačně o falzifikát neboli padělek, nevím proč to tedy nazývat vznešeně replikou.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...