jankoxxx Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 uz som myslel, ze mam nove hodinky... no a oni prdnu mikroskopicky quartz kaliber do 42mm puzdra. komu niet rady, tomu niet pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted March 19, 2015 Author Report Share Posted March 19, 2015 zato airman 1 v bielej nevyzea zle, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted March 19, 2015 Author Report Share Posted March 19, 2015 no a su tam este aj ine, ale to mi uz akosi nestoji za zmienku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
People Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 to vyzera ako ruleta v casine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 uz som myslel, ze mam nove hodinky... no a oni prdnu mikroskopicky quartz kaliber do 42mm puzdra. komu niet rady, tomu niet pomoci A nemohol by si raz mať aj obrovské hodinky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted March 19, 2015 Author Report Share Posted March 19, 2015 (edited) uz som mal airmany 46mm a v poho, ale na nich bolo vsetko spravne urobene. poctivy kus este za stareho vedenia ked vedeli spravit aj male aj velke kusky ak by do tohoto worldtimeru megli automat tak by som asi chystal svinku na porazku... ze som ich ja kokot predal 36mm vs 46mm Edited March 19, 2015 by jankoxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
shag Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 On uz raz mal velke hodinky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 On uz raz mal velke hodinky...chicken-run_2049121_GIFSoup.com-1.gif Som nevedel, že je Janko taký vysoký. Však je skoro tak vysoký, ako ten chlapec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 ale tie biele bejbywoče su jedle, nie ze nie. janko, das k nim bradu, swetrik a prehadzovacku, a si u vas na vidieku najvacsa hipsta gangsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Bily jednicky jsou povedeny, zbytek je slaby a pripomina mi snazeni Eltonu vyrazit ze "znacky" Airman (Orlik) maximum zisku... Coz zakonite ikony obou vyrobcu devalvuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Tak je - netreba to prehanat. Klasika ma byt konzervativna, odkazov na povodne modely netreba vela. Naopak som sa uz zrovnal s ideou ultra modernych airmanov, nove fightery v tejto khaki uprave nie su marne, ale maju prilis vela farieb a tvarov, a ten cikcak vzor na lunete srsi amaterizmom, to hned prec. Keby navyse dali puzdro v ciernej DLC, giganticku 12ku a 6ku prec a na centralnej sekundovke nechat cervenu len spicku, boli by to fajne adveturne chrona s originalnou komplikaciou, v segmente kde Glycine doteraz nemal nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviakk007 Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Biely Airman vyzera dobre. Este by to chcelo zive foto samozrejme Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Naopak som sa uz zrovnal s ideou ultra modernych airmanov, nove fightery v tejto khaki uprave nie su marne, ale maju prilis vela farieb a tvarov, a ten cikcak vzor na lunete srsi amaterizmom, to hned prec. Keby navyse dali puzdro v ciernej DLC, giganticku 12ku a 6ku prec a na centralnej sekundovke nechat cervenu len spicku, boli by to fajne adveturne chrona s originalnou komplikaciou, v segmente kde Glycine doteraz nemal nic. Presne. Trochu ich predivočili. Na lunete ani tak nevadí cikcak (mlynári majú podobný na Rasmusoch), ale zvislé vybratia medzi číslami. Dokopy je z toho bordel. No a veľká 6 a 12 to celé korunujú. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 Sak pockajte ked sa niekedy stretneme. Som zvedavy ci budete mat stale take huste reci, alebo zacnete pravou nohou kreslit do zeme obrazky Ja som si povedal, ze sucasna produkcia za tie peniaze nestoji. Idem lovit stare kusky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shag Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Chlape mas vzdy moju podporu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 A ako ma podporis? Mam poslat cislo uctu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shag Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Sak skus... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 boa janko, ty keby si bol zenska, tak si strasna kurva, a este aj skareda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shag Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 Ja som obycajska dedinska kurva. Ak sa vam nepaci, treba zajst do okresneho mesta. Som Pocul ze tam si davaju aj tie baloniky transplantovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts