Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K prdu to určite nie je. Odhliadnuc od marketingu a podobných nezáživných vecí je to aspoň zábavné. A v porovnaní s lístkom z nejakého prístroja už ani nehovorím.

Tak já myslim, že hlavně v marketingu je to nejpoužitelnější a vzhledem k výročí se jim to hodí... a výsledek je to supr, takže proč to nevyužít :) 

Nějaké tuny už taky potřebuji :)

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak já myslim, že hlavně v marketingu je to nejpoužitelnější a vzhledem k výročí se jim to hodí... a výsledek je to supr, takže proč to nevyužít :)

Nějaké tuny už taky potřebuji :)

Jasné, že sa im to hodí v marketingu, však to aj píšem. Ale je to aj zábava.

Odesláno

Nevím proč skončil test zrovna u hodnoty 240bar. Z protokolu, co koluje netem není vidět pokles tlaku, ale taky může být hned za touto hodnotou, nevím.

Protože je to celkem k prdu? Co já vím. Ono si zapůjčit ponorku, která snese takové hloubky asi nebude tak úplně zadarmo. Stejně tak testování extrémních WR hodnot.

U Seika je to tak trochu aj odkaz na historiu. Tokunaga a spol zili s tymi magormi z Jamstec-u na lodi a lozil s nimi do ponoriek, potapali atd. Testovali hodinky tak, ze to prigurtnovali na ponorku, nosili tie hodinky profi potapaci. Takze to ze to teraz zopakovali s tou ponorkou s kamerami je od nich nanajvys pekne, ale robili to predtym tak tisickrat.

kto sa nudite, pozrite si pekne fotky potvor co tam ti japonci fotia.. oni proste furt fotia, no.. LINK

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

No to je pravda...Alda tady ještě nebyl?

Titan a dulkova koroze se namaji moc radi. :)

Jinak na to, ze jsou ty hodinky 1000m, jsou teda fest predimenzovane. Na druhou stranu, na denni noseni uz ty obludy moc nejsou. V tomhle vynikaly SAR. 1000m vodotesnost, testovali je i na 2500m, pritom ergonomicke, nezavazely, mala tloustka, prumer akorat, fajne odolne hodinky na kazdy den.

Ja bych byl radeji, MM300 nebo MM1000 vydrzely hodnoty, co maji napsane a byla u nich poresena korunka. Tam to podle me flakaji. A je to skoda. Vzdyt oni to umi, nechapu to...

Upraveno uživatelem Alda
Návštěvník cecil
Odesláno

No nádherné video budu muset naleštit emperory a nasadit na ruku a to velmi hrdě 4km jsou 4km.Instante díky za ten link to je moje parketa...

Odesláno

Zajímavé, pěkná podívaná, ale moc tomu nerozumím, když nejhlubší ponor člověka šel na nějakých 332 metrů.

Jasne,ale o to prece jde.S Veyronem,kterej umi pres 400km/h asi taky 4kila nepojedes,ze ano:-)?Jde o to ukazat,jak je to konstruovany a ze to snese vic,nez co ofiko uvadej,cili ze ten produkt je skutecne for professionals,ne jen na papire...a ze si za tim stojej.

Odesláno (upraveno)

...čekám zásah shůry!

Já taky!

edit:

A přeju vám strašná muka,být pomalu rozežíráni důlkovou korozí,uvězněni v tubusu z pořádné ocele,jištěné pro sichr double triplock,

někde hluboko v pralese v Malajsii :)

Upraveno uživatelem kamilb

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...