ave1112 Odesláno 10. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Dobre citanicko a musim povedat ze mas dobru manzelku ze chape co jej manzel potrebuje:-) inak kolko ta vude stat servis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 10. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Pohoda pri sledovani Wimbledonu go Roger go :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 10. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelus Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 No nevím pánové, momentálně mám v plánu koupit byt a proto se teď schraňují všechny peníze :-/ až se to nějak za pár let urovná tak pak možná ale v nejbližší době na to prostě nebude :-( Každopádně nevěším hlavu - třeba začnu sázet a vyhraju v Euro jackpotu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 10. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Ja som to mal presne tak ako pises najprv som si zabespecil byvanie a veci z tym spojene a potom to prislo a POčka su na mojej ruke:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Ave:Nemam tuseni..dal jsem to tam a jsem domluveny, ze je zkontroluji a pak zavolaji s vysledkem jestli bude treba neco delat a za kolik..takze doufam, ze sdeli ze bude treba zaplatit jenom pak kapek oleje :-) Az budu vedet blizsi info, tak to sem hodim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 A jeste k te manzelce :-)..je to uzasna zena, bude mi tricet, ji 28 a uz jsme spolu krasnych 12 let :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Ok tak pak daj vediet koľko ťa to bude stať a čo sa týka manželky tak si tie spoločné krásne chvíle užívajte nech Vám tá láska vydrzí čo najdlhšie:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Stastni borci, ta moja me za akvizice mlati, naposledy vcera kino kvuli novym seikum. Nechape co to znamena "nutne je potrebovat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Tak kup aj jej nejake kukačky nech ta tolko nemlati:-) chvalabohu že taketo problémy nemám:-D a aké seika si si zadovázil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Ty dostala pred dvema mesicema Tome (Jazzmastery), dlouho hodna byt nevydrzela 7002 v PEPSI od Jardy tady. Moony sem neresil a brutnul je, ale potápky pojedu odrazedlo stylem tzn. co rok to jedny, na POcka uz ted polezu asi pomalejc. Takze 7002 - sumo - MM/ Bond - a pak finale PO. Mozna neco mezi tim aby to byla petiletka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Tak asi potrebuje niečo ineho:-D tak to gratulujem k novému kusku:-) dobre to máš premyslene každy rok jedny:-) asi sa od teba inšpirujem:-) no ja skočím rovno na nové PO ked pojde všetko tak ako má:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 A jiný v merku máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Zatial ani nie no určite by som si vedel predstaviť nejaké PAM, alebo Submarinery ale to už je nad limit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Zatial mi staci moja dvojica a to POčka a SKX007, myslím že tento rok sa uspokojím z týmto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Zkuste to ututlat peknou kabelkou ;-) u te me to docela funguje :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Dobré že moja priatelka so mnou zdiela moju radosť z kukaček, nikdy mi nič na to nepovie, ved ked na to máš tak si ich kup ked sa ti pacia, no nemiluj ju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 To ja su zase rad ze me kroti bankerka moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 To je len a len dobre, inak črta sa mi možnosť na Rolex Seadweller, o týžden ich budem mať na skúšku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Taky mam doma bankerku a dalsi roste uz mame rok a mesic :-)Hodinky jsou krasny konicek..dokonce bych mozna nazval uchylka :-) ale je ponekud drazsi..takze clovek se opravdu musi krotit aby nevysypal sporak za par skvostu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se