Přejít na obsah

Omega Seamaster Planet Ocean 2200.50

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No nevím pánové, momentálně mám v plánu koupit byt a proto se teď schraňují všechny peníze :-/ až se to nějak za pár let urovná tak pak možná ale v nejbližší době na to prostě nebude :-( Každopádně nevěším hlavu - třeba začnu sázet a vyhraju v Euro jackpotu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ave:

Nemam tuseni..dal jsem to tam a jsem domluveny, ze je zkontroluji a pak zavolaji s vysledkem jestli bude treba neco delat a za kolik..takze doufam, ze sdeli ze bude treba zaplatit jenom pak kapek oleje :-) Az budu vedet blizsi info, tak to sem hodim :-)

Odkaz ke komentáři

Ty dostala pred dvema mesicema Tome (Jazzmastery), dlouho hodna byt nevydrzela :D

7002 v PEPSI od Jardy tady. Moony sem neresil a brutnul je, ale potápky pojedu odrazedlo stylem tzn. co rok to jedny, na POcka uz ted polezu asi pomalejc. Takze 7002 - sumo - MM/ Bond - a pak finale PO. Mozna neco mezi tim aby to byla petiletka ;)

Odkaz ke komentáři

Taky mam doma bankerku a dalsi roste uz mame rok a mesic :-)

Hodinky jsou krasny konicek..dokonce bych mozna nazval uchylka :-) ale je ponekud drazsi..takze clovek se opravdu musi krotit aby nevysypal sporak za par skvostu :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...