Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No..opravdu nádhera a musím se držet a vychutnat si čas tzn. toužení a nekoupit. Je to sen... gratuluji

Odesláno

Tome, ty valis!

Je fakt, ze pro me Rolex je pomyslny top. At uz Suby, Sea Dwellery a nebo Explorer. Obcas koketuju s myslenkou poridit si zase nejaky homage, protoze proste ted na ne nemam, ale pak si rikam, ze nevim, jeslti bych z toho mel radost. Vetsina z tech napodobenin jsou ale ve vetsim pouzdre. Nedavno jsem ale videl 40mm pouzdro, sklo s vnitrnim AR, strojek Myota 9015 za par babek. No cukalo to se mnou, co ti budu vypravet...

POcka mas super, zvlast na tvych fotkach. Ale osobne bych u Omegy nejdriv sahnul jinde. Ale to asi uz vis ;-)

A ty fotky celkove jsou zabijacky! Je tu na foru par maniku, jejichz fotky uctivam a ty jsi jeden z nich  :notworthy:  Az vyrostu, tak chci byt kombinace vas vsech :D

Odesláno
  V 22. 11. 2015 v 19:46, reno.f napsal:

No..opravdu nádhera a musím se držet a vychutnat si čas tzn. toužení a nekoupit. Je to sen... gratuluji

Reno sny si treba plnit:-) a dakujem velmi pekne bol to aj moj dlhorocny sen ktory sa stal skutocnostou:-)

Odesláno
  V 22. 11. 2015 v 20:23, AndyAaron napsal:

Tome, ty valis!

Je fakt, ze pro me Rolex je pomyslny top. At uz Suby, Sea Dwellery a nebo Explorer. Obcas koketuju s myslenkou poridit si zase nejaky homage, protoze proste ted na ne nemam, ale pak si rikam, ze nevim, jeslti bych z toho mel radost. Vetsina z tech napodobenin jsou ale ve vetsim pouzdre. Nedavno jsem ale videl 40mm pouzdro, sklo s vnitrnim AR, strojek Myota 9015 za par babek. No cukalo to se mnou, co ti budu vypravet...

POcka mas super, zvlast na tvych fotkach. Ale osobne bych u Omegy nejdriv sahnul jinde. Ale to asi uz vis ;-)

A ty fotky celkove jsou zabijacky! Je tu na foru par maniku, jejichz fotky uctivam a ty jsi jeden z nich  :notworthy:  Az vyrostu, tak chci byt kombinace vas vsech :D

Ondro ked to s tebou cuka tak bez do nich ved ked ti to nebude po chuti tak ich pustis dalej nie?:-) ja viem ze u teba z Omeg vyhravaju SMPčka ktore ti aj bohovo sedie ved to dobre vies:-) no pre mna su PO definitivne a k nim este urcite nieco pribudne:-)

Ale no Ondro neprehanaj ved vsetky su fotene ufonom:-) su tu iny manici a ich fotky pred ktorymi mi pada sanka no aj tak velka vdaka:-)

Odesláno
  V 22. 11. 2015 v 21:12, AndyAaron napsal:

Na SMP bych musel vse prodat a pak bych litoval, ze jsem nevzal Moony :lol2:

Past vedle pasti.

Tak radsi zacilim na ty suby ;)

Tak Ondro musis ist postupne od jednych k druhym:-)))
Odesláno
  V 22. 11. 2015 v 21:46, zekon7302 napsal:

Špatně, žádna past, litovat můžeš jenom to co nezkusíš. :lol2: To jsem teda poradil, že.

Niet nad skvele rady :-))) ale viem ze si to myslel dobre :-)

Odesláno

To je pravda ale do ciela je este veeeelmi dalejo, ako si sam poznamenal som zatial len na druhej mete:-) zato ty si to hned posunul do horneho patra:-)

Odesláno

Chlapi, kurna, prodal bych celou kabelku! Kdyz ale ja mam ty svoje kousky rad. S kazdym, co jsem prodal, jsem se tezko loucil... Ac to nebyly zadne master kousky a v podstate je muzu hned sehnat znova. Ale to uz neni ono.

Odesláno

Stále uvažujem že si tie PO radšej nechám, od "R" jedine SD, presne také ako máš ty a super Déčka už mám, Primky tak isto, ostatné ma neberie.

Odesláno
  V 22. 11. 2015 v 22:10, AndyAaron napsal:

Chlapi, kurna, prodal bych celou kabelku! Kdyz ale ja mam ty svoje kousky rad. S kazdym, co jsem prodal, jsem se tezko loucil... Ac to nebyly zadne master kousky a v podstate je muzu hned sehnat znova. Ale to uz neni ono.

Ondro chapem ta no sam vies ako to chodi:-) predas a kupis ine definitivky:-) aj ked clovek nikdy nevie:-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...