Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Presne ako pises:-) inak pozeral som te ti uz dosli natostrsps,poprosim ta nahod ten delux chcem ho vidiet na hodinkach:-) a ako, spokojnost???:-)

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jj už je mám u sebe, ale mám teď nabito, takže foto bude až později, ale bude určitě. Minimálně o víkendu si nějaký ten čas najdu určitě, kdyby to neklaplo v týdnu. Jinak spokojenost maximální, ten Deluxe je vážně super, skvělý materiál, pohodlný, neřeže do ruky, vážně paráda.

Odesláno

Ok v pohode, ved uvidis ako to postihas, inak ktory delux si kupil, myslim farbu ja rozmyslam o cierno-sivom al bo cierno-orange a mozno kupim aj aj no najprv to chcem vidiet na tvojich fotkach:-) uz sa tesim na ne;-) aaaa ked uz si tak minule podpichol tak by si mohol aj tu tvoju slednu obcas nafotit;-) samozrejme z orlojom na ruke:-D

Odesláno

Koupil jsem černo šedou, uvažoval jsem i o bílé, ale tam jsem se trošku obával, aby pak ten bílý lem nebyl hned špinavý, takže sázka na jistotu a šedá ladí k ocelovému pouzdru, takže to vypadá pěkně. K PO půjde taky a i ten s oranžovou, ten je pro ně jako dělaný :) Fotky určitě budou, max o víkendu se na to vrhnu, když se poštěstí, tak i dříve. Heh slečnu mám ve vlákně, teda je jich tam za tu dobu víc, takže uznávám, že se v tom nedá vyznat (jsem tak trošku přelítavý), ale je tam a určitě ještě i bude :)

Odesláno

Ja mam jak sedy, tak oranzovy a jsou paradni oba. Jen ten sedy je takovy smutny. Oranzova tomu dava smrnc. Na druhou stranu neni na kazde hodinky. Trosku bych mel strach, ze se to bude bit s tou cervenou vterinovkou...

Odesláno

Asi zoberiem oba;-) noooo tak tych slecien tam mas fakt dost, som stratil prehlad ktora je ta sucasna:-) akurat viem ze mas teraz bloncku;-) ok tak na tom popracuj ide leto tak fotky urcite potesia:-) ci uz hodiniek alebo .... :-D

Odesláno
  V 4. 5. 2016 v 14:58, AndyAaron napsal:

Ja mam jak sedy, tak oranzovy a jsou paradni oba. Jen ten sedy je takovy smutny. Oranzova tomu dava smrnc. Na druhou stranu neni na kazde hodinky. Trosku bych mel strach, ze se to bude bit s tou cervenou vterinovkou...

Ondro hod sem nejake fotky ked budes mat cas s tym delux strapom, ono ten hrot je skor do orange takze ten cierno-orange by im asi isiel ci si myslis opak?

Odesláno

Pokud je ta spicka vterinovky do oranzova, tak by to mohlo jit. Udelam vecer fotku, ale asi bude blbe svetlo. Tak to mozna necham na vikend at mas verohodnejsi obraz.

Odesláno

Pekne, Tome.

Panove, kdyz jsme se bavili o tech timefactors strapech, tak na to koukam a pridali dalsi barvy. Mezi nima Martini Racing! Sice se mi to k nicemu moc nehodi, ale ty barvy mam rad. Mit nejaky autavie nebo moony, tak uz asi kupuju

Odesláno

Dakujem Ondro:-)

Vsimol som si ze tam dali nejake nove straps ja uz mam vybrate ten deluxe len este neviem presne ktoru farbu ale najskor asi ten blackorange vsetko bude zalezat podla fotiek ktore sem z Bellsom date:-) idea ho objednat? Necakas ty nahodou na nejake tie Mooniky???:-) ty betar jeden sa ti to pekne rozrasta este dvoje a mas hotovo take SMP a Moony a done;-)

Odesláno

Tady máš alespoň jeden rychlocvak, na hodinkách mám teď Bonda, ale Deluxe jsem k tomu přihodil taky abys ho viděl. Akorát teda nemám klasické nato, ale RAF pouze s jedním protažením, protože mi jinak vadí, jak ty 2 vrstvy u klasiky zvedají hodinky. O víkendu to pak nafotím pořádně, teď je to fakt jen rychlovka v práci.

post-25778-0-35102300-1462436902_thumb.png

Odesláno
  V 5. 5. 2016 v 12:03, AndyAaron napsal:

Ja myslim, ze ty deluxe se delaji jenom RAF, ne?

Tady pro tebe jeden ranni rychlocvak. Nijak neupravovane.652e14d7bf7323b204c553fc951273a6.jpg

Dikes Ondro:-) myslim ze sa robia aj klasicke nielen RAF, mrkni na to poriadne ;-)
Odesláno
  V 5. 5. 2016 v 12:19, pebe napsal:

pěkné vlákno plné pěkných fotek moc pěkných hodinek ;)

safra to je ale blbá věta...

Pebe velmi pekne dakujem za pekne slova a za to jak pekne si to napisal ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...