ave1112 Odesláno 8. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Sviatocny den a POcka na ruke ako stale:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Par dnesnych pri zapade slnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Guma im pristane a je to oproti tahu neskutocne pohodlne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Tak taky zrovna cekam na svoje...uz aby je dovezli!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Ake si kupil 2500 alebo 8500? Daj potom nejake fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 8500, po zkusenostech s ocelovymi bondovkami v chronu, ktere byly nechutne tezke, jsem vzal titanovou verzi...a pro jistotu s kaucukem i titanovym tahem... Planuju je jako definitivni (ale to uz jsem planoval vickrat u nejakych ) Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Fuha tak ked ti dojdu urcite daj fotky tusim tento model tu este nikto nemal a gratulujem uz predom vybral si fakt vyborne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Dik!! A jasne, urcite hned hodim fotky! Jsem si vzdycky myslel, ze ty 45,5 uz jsou moc velke, tak jsem je ani nezkousel, ale naposled si rikam, ze je prece jenom zkusim a sedly super!! A titan byl jasna volba, sice drazsi, ale tu vahu v oceli bych proste nedal... Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Uz na nich dlho cakas? Ja som vzdy chcel len PO mozno v buducnosti by som rad vyskusal tie titanove az ich budes pustat dalej:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Od vcerejska, moc dlouho ne maji byt do tydne. A neboj, jinde nez tady to asi prodavat nebudu...jestli je teda budu nekdy prodavat Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 :-) kde si ich kupoval? Jestli ano tak na mna mysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Vzal jsem je od pana Provaznika, sice na druhe strane republiky (jsem z Opavy), ale nejlepsi cena a k tomu opravdu vynikajici jednani... Skoda, ze jsem tam nemohl zajet osobne. Zkousel jsem si je ale tady v Dealu... Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Ale hlavne ze ti sedia viem si predstavit tu radost ked dorazia a nasadis si ich na ruku ten pocit je neopisatelny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Ne asi nejhorsi je to pak s takovyma hodinkama za volantem, kdyz na ne porad koukas Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Tak to ano to uz moze byt problem:-) ale myslim ze to hravo zvladnes poznam ten pocit aj ja na ne neustale cumim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Detailnejsi pohlad na prekrasny cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Pre mna su proste bozske :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Keď môžem.. Keď nie poprosíme admin o výmaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Ale jasne ze mozes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Keď môžem.. Keď nie poprosíme admin o výmaz Aku mas na nich kozu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se