ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Skusam stale Matusi:-) ano moje fotky su vsetky len a len ufonom :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Že také makro. To máš koľkatku? Lebo moja 5-ka to až tak dobre nezvláda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Mam 5s a chystam sa kupit 5se asi buduci mesiac aj tu je to dost obtiazne, musis mat uplne v klude aby sa ti nepohol a niekedy to zaberie fakt dost casu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Tvl to snad ani neni mozny telefonem vyfotit. Az tak ostre atd. Jako chapu pak, ze postprocessing zvladne hodne, ale az tak? Super to mas. Ja se vcera mrskal se zrcadlovkou a reverznimi krouzky a ty to stokrat lip namrskas starym ajfounem. Koncim tady, rad jsem vas poznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Zapad slnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Ondro vsetko sa da, musis byt pokojny a hlavne trpezlivy:-) ale no az tak neprehanaj a samozrejme dakujeeem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Teda na ty makra koukám i já myslel jsem, že to už je focené normálním foťákem, protože mě se třeba s iphonem makra nedaří. Pravdou ale je, že já na to ani nemám trpělivost, takže asi tak Každopádně parádní fotky, jak ty makra, tak dnešní západ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Diky Bellsi nie nie, stale fotim jankom aj mna to prekvapilo :-)))) no podarilo sa :-) presne ako vravis treba mat trpezlivost inak to fakt nejde, ten zapad opet nahodne, pozeram hokej a cez pauzu som isiel dat cigo a vidis co z toho vzniko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Ufónom sa dajú urobiť super fotky. Oproti Android zariadeniam čo som mal je to neporovnateľné. Ale takto zaostriť makro sa mi ešte nepodarilo. Či si robil výrez z fotografie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Nie ziaden vyrez, takto ako to vidis su normal fotky zozumovane a potom vylepsene v aplikacii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Ja som zatiaľ neprišiel na to ako zoomovať ale možno aj to je rozdiel 5 oproti 5S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Neviem Matus prvy ufon co mam je tento a myslim ze foti obstojne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 (upraveno) Už som to zistil. Juchú. Som to nevedel. Tak teraz budem aj ja machrovať. Upraveno 22. května 2016 uživatelem kotuc20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 No tak vidis:-) zajtra cakam nejake fotky a daj si zalezat;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 No jenze kdyz zoomujes, tak ta kvalita jde dolu, protoze to je samozrejme digi zoom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 To beriem ale pozri ako to vyzerá bez úpravy. Ja viem zrkadlovka to nie je ale na mobil je to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Ano Ondro a preto to musis prisposobit tak aby to v konecnom dosledku vyzeralo ako na predchadzajucej stranke ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Matus podarilo sa este stiahni trosku farbu a poupravuj to a bude z toho perfekt fotka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Matusi tu mas jemnu upravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Hej je mi to jasné ale chcel som práve ukázať ako to vyzerá neupravené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se