Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 6. 2016 v 19:01, bobi napsal:

Sakra,jak ty tam to pozadí vždycky takhle krásně spáchášššš  ..... :eek: ??? To mi je záhadou :)

Zdenku ktore fotky teraz myslis???:-D je ich na tej strane trosku viac, asi by som sa mal trosku krotit:-)

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ved ani ja som nemyslel tie ine fotky;-) tak presne tieto klasika odfotim potom popozeram detail a ked sa mi paci tak sa s nou trosku pohrajem, mam dobre aplikacie kde sa toto vsetko da spravit ked chces tak ta to naucim:-DDD

Odesláno
  V 21. 6. 2016 v 19:23, kuncák7 napsal:

Zacinam byt hodne retro- ty cernobile jsou pecka.

Cierno biele su fakt pecka a k PO obvzlast kedze aj PO su black and white velmi dobre to ukaze a samozrejme velka vdaka;-)

Odesláno
  V 21. 6. 2016 v 19:24, ave1112 napsal:

Ved ani ja som nemyslel tie ine fotky;-) tak presne tieto klasika odfotim potom popozeram detail a ked sa mi paci tak sa s nou trosku pohrajem, mam dobre aplikacie kde sa toto vsetko da spravit ked chces tak ta to naucim:-DDD

Na to bych asi neměl ani trpělivost :) .Já se s tím moc nepářu,spíš takový styl bič a pryč :rolleyes: :lol2: .

Odesláno

Nieje to na dlho Zdenku to sa ti len zda napriklad tu fotku som mal upravenu do minuty:-) pozrel som na nu tu pridal tu obral a vysledok vidis, vies Zdenku dnesne telefony toho dokazu dost ;-)

Odesláno (upraveno)

Tome,to vypadá jako by jsi přivolával samotného ďábla :)  post-27300-0-83225400-1466788700.jpg

Jestli ty ve finále nebudeš nějaký čaroděj,hih

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno

Ale to dufam nie:-) proste mi neda nespravit fotku ked sedim na balkone a je takato atmosfera a Zdenku carodej urcite niesom inak by som si pricarovak ine skvosty;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...