Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dakujem Michale uz sa na to velmi tesim predsa roky utekaju tak uz nastal ten cas kedy sme sa rozhodli pre tento krok:-)

Nic nevylucujem mozno aj to bude, ale len v pripade ze sa nejake love usetria:-) o Moonoch uz premyslam velmi dlho a keby to bol chlapec tak by mal pekny darcek neskor k narodeninam, kazdopadne necham to zatial tak a cas ukaze, inak ruky mas urcite ok ked vies nafotit tie zenske toho by som sa nebal len tomu daj cas :-)))

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To teda fakt bolo prekvapko, ale Matusku som happy a samozrejme dakujem Velmi pekne za gratulaciu;-) no no no, neprehanaj a radsej ich kup :-)))

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Teda nevím, jestli není pozdě, ale se mi zdá, že jsem tam zahlédl i nějakou kalendářovku.

Edit: tak ne, je tam vidět kousek chlupatý tlapy, stejně by tam nesměla, škoda.

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

Teda nevím, jestli není pozdě, ale se mi zdá, že jsem tam zahlédl i nějakou kalendářovku.

Edit: tak ne, je tam vidět kousek chlupatý tlapy, stejně by tam nesměla, škoda.

Asi uz je neskoro, nevadi aj tak som nemal v plane davat fotky do kalendara, treba aby sa aj ostatny clenovia snazili;-)
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Uf som tak rád, že mám POčka... ničíš ľudí tými fotkami  :clap:

Rastiku som rad ze si aj Ty spokojny ;-) nicim??? :-) hlavne ze sa fotky pacia to tesi mna:-)

Odesláno

Rastiku som rad ze si aj Ty spokojny ;-) nicim??? :-) hlavne ze sa fotky pacia to tesi mna:-)

páčia sa isto fšeckym o tom nit pochýb  :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...