PavelSch Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Ahoj všem, Stručně popíšu svou situaci. Sháním svoje první automaty s cenou 4-5k, samozřejmě nemusí být úplně nové a styl potápek. Nehledám hodinky k obleku, ale spíš na víkendy a volný čas - v práci máme business casual dress code (pokud by se ale našli nějaké vhodné ke košili, svetru, resp. obleku, sem s nimi). Bez hodinek neudělám ani krok, takže kvalitní, bytelné zpracování podmínkou. Mám pár typů, ale píši hlavně kvůli hodinkám, na které jsem zapomněl, resp. o nich vůbec nevím. Zde můj seznam: http://orientwatchusa.com/em6500amhttp://monochrome-watches.com/seiko-skx007-family-seiko-beater-divers/ a samozřejmě Seiko Monster, u kterých platí úměra, že čím víc se Vám nelíbí a čím déle vybíráte, tím spíš u nich skončíte ) Nejspíš mi řeknete, že s žádnými nešlápnu vedle (otázkou je, jestli se vlezu do peněz), ale spíš mě zajímají tipy na jiné kousky. Moc díky za pomoc PS
PavelSch Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2015 No aspoň vím, že nešlápnu vedle
tano Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 No aspoň vím, že nešlápnu vedle Tak, tak .
gougy Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 ještě Citizen z této řady jsou kapku "menší", ale o to pohodlnější.
PavelSch Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2015 ještě Citizen z této řady jsou kapku "menší", ale o to pohodlnější. Párada! To je přesně co hledám..konkurence pro klasiky, které napadnou každého hned.Díky !
gougy Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Párada! To je přesně co hledám..konkurence pro klasiky, které napadnou každého hned.Díky !ony se dají totiž dost slušně "obléct".. (fotka není moje)
PavelSch Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2015 ony se dají totiž dost slušně "obléct".. (fotka není moje) Krásný, navíc hněda je moje srdcovka, vždycky radši volím hnědou než černou..současný hodinky, ale radši fotit nebudu (Gant..ale jako stylový oblekovky je miluju)
Návštěvník Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Jo, jak rikas, ja skoncil u Monster, uz druhych.. :-D Takze s nima asi tez chybu neudelas.
Waya03 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 SKX007 jsou skvělý, ale ke košili a třeba i obleku mi to moc nejde. Co třeba trochu přišetřit a jít o úroveň výše? Ve stylu potápek třeba SARG13 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PavelSch Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Akorát u některých Miyota kalibrů je opruz s tou vteřinovou ručičkou, ukázka zde: Zas na jejich obranu http://members.iinet.net.au/~fotoplot/invicta/invicta.html ,ale hezky to teda nevypadá..
PavelSch Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2015 SKX007 jsou skvělý, ale ke košili a třeba i obleku mi to moc nejde. Co třeba trochu přišetřit a jít o úroveň výše? Ve stylu potápek třeba SARG13 sarg013-a_1024x1024.jpg Obleky mám pokrytý současnými hodinkami, chtěl bych něco trošku víc..no nápadnějšího, ale souhlasím, že celkově klasický potápky a business causal k sobě moc nejde. Pokud bych je ale většinu týdne nenosil a bral je jen pátek - neděle..netrpěli by tím automaty?
Waya03 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Obleky mám pokrytý současnými hodinkami, chtěl bych něco trošku víc..no nápadnějšího, ale souhlasím, že celkově klasický potápky a business causal k sobě moc nejde. Pokud bych je ale většinu týdne nenosil a bral je jen pátek - neděle..netrpěli by tím automaty? No řeknu ti to takhle, SKX007 mám, jsou to automaty bez ručního nátahu a hackingu. Takže rozjetí a nastavení vždycky před víkendem nějakou tu chvíli trvá. To že přes týden neběží jim podle mě nevadí, aspoň si odpočinou :-) Jo strojky Seiko 6R15 to už je příjemější.
PavelSch Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Sakra, nejspíš to bude asi tím, jak jsem koukal jen na Seiko a Orient, ale ty Citizen NY0040 se mi opravdu líbí, sice bych bral černý ciferník, ale je to detail. Pěkný brouk do hlavy
PavelSch Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2015 ještě Citizen z této řady jsou kapku "menší", ale o to pohodlnější. No gougy, tak ti díky. Stačil jeden odlišný tip od Seiko nebo Orientu a hned mám vítěze. Ty Citizeny mě prostě dostaly! Teď už jen najít nějakou fajn nabídku a lapam po nich! Dík za pomoc,nebylo to tak náročný jak jsem čekal..samozřejmě už teď vím, že u jedněch hodinek to neskončí a ty orange příšery stejně příjdou
USER47 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 U automatů s Miyotou bych asi chtěl aspoň devítkovou verzi, ty podivně poskakující ručičky u těch starších nižších variant nejsou moc sexy...
PavelSch Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Ještě jsem hodil očkem na http://www.ebay.de/itm/ORIENT-Ray-DEEP-Diver-Herrenuhr-professional-Taucheruhr-MAKO-neues-Modell-/351332683031?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item51cd0f4d17 a ta modrá se mi taky moc líbí. Čistě teoreticky, kdybyste se měli rozhodnout mezi Orient, Citizen, Seiko? Asi mi řeknete Seiko, ale (ač to většinou vypadá dost podobně) designově se mi líbí nejméně zatím koukám jen na ebay.de, nevím jak je to se clem pokud bych objednával z amazonu..
hejdik Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Já osobně bych šel do Seika. Citizeny asi nebudou špatné a designově se mi taky líbí,ale stejně bych volil ověřený inhaus strojek Seiko. Eventuelně bych ještě mrknul na Seiko 5 Sports SNZH55.Jestli tedy netrváš přímo na WR 200m (buď v černé,nebo i krásně modrém provedení) Když jsem je viděl naživo,tak se mi sakra hodně líbily. http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/8932-hodinky-seiko-5-sports-snzh55k1-automatic-diver.php Fotky vypůjčeny z netu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se