AndyAaron Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Mne se remen libi, myslim, ze k hodinkam padne. Coz ale nevylucuje nakup jinych remenu. Zajimalo by me, jak by k nim vypadal ten cernej, protoze si to neumim predstavit a mam strach, ze to nebude uplne ono. Hod pak zase fotky, nebo jeste lepe, zaloz nove chlubici vlakno ;-)
GeoRge_ Odesláno 14. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Ahoj,děkuji. Chlubící vlákno založeno Řemen (minimálně jeden) budu určitě kupovat. Jen nevím kdy se k tomu dostanu. Objednávat to nechci. Chci se nejdřív v klidu podívat, vyzkoušet a když se bude líbit tak i koupit Chci se zeptat - myslíte, že půjde udělat jedna extra dírka do řemenu? Svépomocí? Nebo raději u profíka? Mám MAX utaženo a stále s hodinkami otočím, což mi nevyhovuje. Otázkou je jestli to potom nebude vypadat divně, když přidám jednu dirku. Co myslíte? Kolik se Vám zdá rozumná cena za řemen - teletina?
AndyAaron Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Zde jsou moje "knizeci" rady:Extra dirka do remenu urcite udelat pujde. Klidne to muzes udelat svepomoci, pokud jsi na to dost sikovny a mas na to aspon nejake zakladni nastroje. Kdyz to das profikovi, nic tim nezkazis. Kdyz si to totiz zkur..vis sam, tak budes nasrany hlavne na sebe...Rozumna cena za remen je individualni zalezitost, zalezi koho se ptas. Je to takova cena, kterou jsi ochoten zaplatit. Ja mam levne hodinky, takze na ne davam remeny zhruba kolem 500 Kc, protoze mi prijde zbytecne na hodinky za 3000 davat remen za 1500. Chapu ale, ze na Rolexky si nekdo nekoupi remen za 250 Kc. Uvidis konkretni remen, kdyz se ti bude libit a bude hodinkam sluset, tak proc za nej nedat treba litr nebo dva.
GeoRge_ Odesláno 14. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Dirka hotová, hodinky nyní sedí jak prdel na hrnec. Nicméně stále jsem u té ceny. Když bych vzal klasický opasek, tak kvalitní kožený se pohybuje okolo 2 000,- klidně i na míru udělaný. Z fajnovější kůže to bude 2-3 k. A zakázková výroba např. Zachariáš 5k. Proto se ptám jake by měla být adekvátní cena ku kvalitě. Já si myslím, že cca 700-1 200 ale raději se ze zeptám "knížete" a dalších pánů odborníků co v tom chvilku chodí. Děkuji dobří lidé
GeoRge_ Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Na internetu jsem objevil tyto dva pásky. Co myslíte? První 39 Euro a druhý 18,50 Euro.
GeoRge_ Odesláno 16. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Objednal jsem si ten poslední NATO řemen. Plus jsem ještě přikládám fotografie. Krásné, že?
AndyAaron Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Jop, pekne jsi je nafotil. Designove mi k te kosili jdou moc pekne, jen premyslim, jestli nemas moc uzke manzety, ze se tam tak "lamou"...
GeoRge_ Odesláno 16. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Zrovna tady ta bílá košile je má užší a hodinky jsou vyšší než jsem byl zvyklí. Každopádně v práci mám hodinky před manžetou
AndyAaron Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Ok, ja mam prave hodinky vetsinou pod manzetou, ale nutno dodat, ze Bambina jsou hodne plocha, takze se vejdou pod kazdou manzetu.
GeoRge_ Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Četl jsem v nějaké knize, že obě varianty jsou správné . Takže před manžetou, za manžetou nikdo nesmí stát...
GeoRge_ Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Jinak na Bambina jsem prvně také koukal, ale můj hlavní požadavek byl semi-casual. O víkendu nafotím jak hodinky vypadají, když obléknu něco víc nepracovního
Dor Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Hodinky Orient jsou fajn, ale měli by zapracovat na designu svého in-house automatu v případě dýnka s průhledem. Oproti ostatním to není žádná sláva. Jistě, kvalita a spolehlivost tam je, ale pro oko to je nic moc. Lepší je pak celoocelové dýnko. Osobně mám dýnka s průhledem rád, ale musí tam být vidět něco elegantního, nejen, byť precizně, funkčního.
AndyAaron Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Bambina pruhled nemaji, tak me to az tak netrapi. Otazka, jestli v teto cenove relaci clovek sezene neco krasne pro potech oka. Seiko 7s26 nebo N35H mi taky neprijde buhvico. Faktem ale je, ze se ve soucastkach strojku moc nevyznam, tak mi staci, kdyz tam ta banda trpasliku taha za perka a otaci koleckama Sent from my iPhone using Tapatalk
MejlaG Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Dobře si koupil a parádně nafotil. Užívej. Sám sem malinko na hlavu, mám čtvery Laco (pilotky, used look, einsatzuhr a classics), a miluju jejich pouzdra, je radost se na ně koukat a občas se s nimi pomazlit :-), plus přehlednost a jednoduchost cifru. Dokonce ve mně vypěstovaly jakousi averzi vůči leštěným hodinkám. Mnohé z nich vypadají vedle Laco, tak trochu zženštile. Tyhle, co máš, jsem chtěl koupit už několikrát, ale vždy mně odradilo to, že lumi cifr bude svítit jako kráva, a že s ním budu oslňovat sebe i kolemjdoucí. Na fotkách to ale vypadá velmi dobře. MNo uvidíme, že by do pětice všeho dobrého :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se