USER47 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Takže je tady stále možnost, že strojek po nějaké začne blbnout - viz video?Nemusí začít "blbnout" po nějaký době, ale chovat se takhle od začátku. Je to vlastnost toho strojku daná jeho konstrukcí, nikoli vada. Na přesnost to vliv nemá.
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Nemusí začít "blbnout" po nějaký době, ale chovat se takhle od začátku. Je to vlastnost toho strojku daná jeho konstrukcí, nikoli vada. Na přesnost to vliv nemá.S timhle souhlasim. Mam ve Vostokach K-3 Submarine rusky strojek, ktery se chova podobne. Rucicka ma nepravidelny chod. Obcas zpomali, pak se zase rozbehne, aby to dohnala, pritom po serizeni to jsou nejpresnejsi automaty, co mam. Posledni zmerena odchylka byly +2s za tyden! Uvidis, ktere se ti budou vic libit nazivo. Kazdopadne uz jen za tu znacku ma smysl si priplatit. A Safir k tomu, to je nabidka, ktera se neodmita :-)
GeoRge_ Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Takže když tento nepravidelný chod neuvidím na zazačátku,tak již nestane,že?
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 No pokud to správně chápu, tak je to prostě vlastnost toho strojku. Takže pokud se na to nezaměříš nebo hodinky nerozběhneš, tak si toho nevšimneš. Ovšem pokud to budeš studovat detailně, tak se ten strojek prostě tak chovat bude.
GeoRge_ Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Vlastnost toho konkrétního strojku, nebo toho modelu 821A
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Vlastnost toho konkrétního strojku, nebo toho modelu 821APodle toho, co pise USER47 na predchozi strance to vypada, ze to je obecna vlastnost strojku 821A. Az ted jsem se teprve podival na to video co postoval na predchozi strance k Miyote 8215 a tam je teda celkem mazec. Tak moc mi to na Vostokach nedela... Podivej GeoRge, proste to omrkni a uvidis. Teoretizovani tady je moc pekna vec, ale nikdo z nas tady ty hodinky v realu nevidel. Az je budes mit v/na ruce, uvidis, jak se ti libi a jak slapou a muzes se rozhodnout aktualne. Jak jsem psal uz nekolikrat, ja jsem spis za Laco. Edit: Preklepy Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem AndyAaron
GeoRge_ Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Jo jasný, chápu - momentálně je moje nálada taky víc pro Laco Jen když tam hodim nějaké video z internetu (nové hodinky), tak to na žádných není vidět.
GeoRge_ Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 By mě zajímalo jestli máš noční směny, nebo nemůžeš spát nebo jsi v jiné časové zoně
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Napodobne U me je to presne v opacnem poradi, nez jsi psal - jina casova zona (bydliste napovi), nemuzu spat a nocni smeny jen pres zimu Ale jo, uz chystam odlozit sve telo na kavalec...
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Jeste si dovolim jeden post. Zrovna jsou v prodejnim vlakne SARBy, mrkni na ne. Jsou za dobrou cenu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81464-seiko-sarb033/?p=1368991Kozenej reminek k nim poridis jednodusse. Radeji kupuju hodinky na tahu, protoze tah byva o dost drazsi.
zarkow Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Můj skromný odhad je, že ten nepravidelný chod minutovky, jak je vidět na videu, nemůže být normální vlastnost strojku, ale problém daného kusu. Nechce se mi věřit, že by se tak choval každý kus hodinek s tímto strojkem a zákaznící by to neřešili jako reklamaci. Až ti přijdou objednané hodinky na vyzkoušení, uvidíš, jak strojek poběží.
GeoRge_ Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Ale je to dáno kus od kusu a nikoliv celou řadou, že? A když se to neprojeví při koupi, tak už to v budoucnu nastat nemůže? Jen pro zajímavost
USER47 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Tady je mimochodem popis toho, proč se to děje.http://members.iinet.net.au/~fotoplot/invicta/invicta.html
tommi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Já bych se přimlouval za ty Hamiltony, ktreý jsou aktuálně v nabídce na prodej, viz první strana fóra. Kolega má pdobný (ale 40mm) má už sedm let a šlapou jak ... jak hodinky. Po pěti letech u Bechyněho v Praze na vyčištění a seřízení, aktuální odchylka do + 5s.
GeoRge_ Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Pošli odkaz - nějak to nemůžu najít...
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Asi tyto: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82383-hamilton-khaki-field-h70555533/
GeoRge_ Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Jo tyhle - jsou pěkný. Uvidím, jak mi budou sedět ty Laco. Tyto Hamiltony jsou pěkné cena téměř stejné. Je zde nějaká motivace ve strojcích? Jinak jsem byl na letišti a hodně se mi líbili jedny Hamiltony (podívám se jaké to byli) - btw je jejich cena v USA lepší než v EU. Za dva měsíce tam budu mít služebku
GeoRge_ Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Jen tak náhodou nevíte, kde by mohli mít na skladě tyto hodinky? http://www.chronoshop.cz/steinhart-marine/steinhart-marine-chronometer-ii-arabic Nejlépe ČR. Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se