Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo znamená to, že je to z kůže, ale jak píše kolega, rozemletá a slisovaná. Nepříjde mi to fér, když to prodejce prodává jako kůži tak si představuji čistý kus kůže nikoliv milon malých slisovaných. Proto hledám ochod kam si zajdu osobně a rovnou něco vyberu.

K blezru si myslím, že ta motýlová spona půjde - uvidíme :)

Upraveno uživatelem GeoRge_
  • Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo znamená to, že je to z kůže, ale jak píše kolega, rozemletá a slisovaná.

Neznamená. Genuine leather znamená "pravá kůže", nic víc, nic míň. Na to, zda je to z kvalitní kůže nebo nějakejch slisovanejch odpadů, to označení nemá vůbec žádnou vazbu.

Odesláno

Opět si dovoluji oponovat. Oficiálně udávaná definice:

Genuine leather ? je novodobější označení pro zajímavý způsob, jak ušetřit při výrobě, řekla bych takový pěkný příklad toho: vlk se nažere a koza zůstane celá. ač slovo genuine bývá překládáno jako PRAVÝ, nejedná se o pravou kůži v klasickém slova smyslu. je to materiál vyrobený z mnoha nadrobno rozemletých kousků kůže, koženého odpadu a šrotu, které jsou různým způsobem spojeny dohromady (obvykle lepením latexem). takový materiál obsahuje 90, někdy skutečně až 100 % kůže, ale jedná se o recyklovanou kůži pocházející z odpadů, odkud se pro tyto účely vykupuje.

Odesláno

Takova drevotriska:), genuine drevo:)

Odesláno

To není oficiální definice, ale nějakej náhodnej příspěvek z diskuzního fóra. Můžu se samozřejmě mýlit, ale to označení podle mě není takhle jednoznačně definovaný pouze pro tuhle nejnižší sortu kvality. Jde jen o to, že i ta tak může bjet označená, nevylučuje to však použití stejnýho označení i na kvalitnějších výrobcích z lepší kůže, protože to označení je jednoduše poměrně obecný.

Odesláno

OK - ať je to tak nebo onak. Já si výrobek takto označený nekoupím, protože v hlavě mi to evokuje podvod. Mám spoustu kvalitních kožených výrobků a ty opravdu nenesou takovýto nesmyslný název. Jsou čistě označené: Leather . 

Nicméně opustme tuto debatu - sem asi nepatří. 

Mám jiný - pro profíky asi trapný dotaz. Jak moc "hrubě" se může zacházet s automatama. Kupříkladu:

Kancelářská práce: OK

Práce na zahrádce (rytí, hrabání atp.): OK

Štípání dříví: KO

Dobíhání autobusu: OK

.

.

.

Můžu to takto brát?

Děkuji za odpovědi.

Odesláno

Presne.

Odesláno

Je ještě něco na co bych měl myslet, nečemu se vyhnout? 

Jak mod by se z hodinkami muselo "praštit" aby se něco rozbilo? Respektiva: dám někomu levý hák - přežijou to? (idiotská otázka - ale zajmalo by mě to).

P.S. Potičkám se vyhýbám obloukem - ale člověk nikdy neví :D

Odesláno

To zalezi jak mas tvrdou ranu :)

Odesláno

Tak už nějaký čas trénuji :D, aby mě případná sráčka s debilem nezaskočila :)

Ale měl jsem na mysli nějaké jiné běžné činosti při kterých je lepší (vhodnější) hodinky sundat. 

Odesláno

Chlape to je tezke takto rict, urcite bych vynechal stipani dreva, kolo.

Odesláno

A co třeba (další idiotský dotaz): vyprané prádlo, zejména trička vždy před pověšením protřepu - ryhlé švihnutí, aby se narovnalo. Cajk?

:D

Odesláno

A co třeba (další idiotský dotaz): vyprané prádlo, zejména trička vždy před pověšením protřepu - ryhlé švihnutí, aby se narovnalo. Cajk?

Neva, ja chodil behat s Monstry.

:D

Odesláno

Ja si na sport bral vzdy bud quarzky s oznacenim "Shock Resistant" (Timex, Gshock) a nebo ted sport tester. Automaty bych obecne na jakykoliv sport netahal. Jinak bych rekl, ze automaty na bezne denni ukony jako protrepani pradla, natrepani periny a tak v pohode, jeden levy hak taky snesou, ale pokud chces do nekoho busit, tak bych je sundal  ;) 

Vyjimkou je "manualni" natah pri onan*ii  :gora:

Odesláno

asi jsem divnej - ale sekeru držím v 90% obouruč :D

10% třísky a na to mi stačí opravdu jen ta pravačka.

Pro natvrdlý je potřeba vysvětlit ten vtip s onanií :D

Odesláno

Ja jsem prave takovej paskvil, jsem levak a hodinky nosim na leve ruce (jako pravaci), takze proto jsem si na to musel trochu davat pozor.

Add onanie: tam je noseni hodinek povoleno, aspon se ti automaty natahnou  :D (ovsem opet zalezi na ktere ruce nosis hodinky a kterou rukou vykonavas cinnost ;) ).

Odesláno (upraveno)

Jak jsem vložím obrázek?

Upraveno uživatelem GeoRge_

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...