AndyAaron Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Náhodou jsem dnes narazil na tuto velice mladou značku hodinek - Tangramatic. http://tangramatic.com.au/ Byla založena v roce 2014 v Sydney v Austrálii. Nabízí zatím čtyři modely se shodným pouzdrem velikosti 39mm, lišící se barvou a provedením ciferníku. Stojek používá Miyota cal. 9015. Cena hodinek 307USD/ 283EUR vzhledem k použitému strojku mi přijde poměrně slušná.Další parametry:20mm rozpětí nožiček45mm lug to lug12mm výškaSafírové sklíčko s vnitřním AR100M WR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokud to správně chápu, tak k dodání budou v průběhu května 2015. Sami teď nabízí na stránkách slevu 40USD, takže by konečná cena byla 267USD, což mi vzhledem k parametrům přijde jako hodně dobrá cena. Tady je několik wrist shotů na různě velkých zápěstích: https://www.kickstarter.com/projects/375767245/tangramatic-39-the-black-dial/posts/1146614 Mně se líbí, že jsou další dobrodruzi, kteří se snaží přijít s něčím novým. Asi občas v něčem bude vidět inspirace, ale celkově mi ten design přijde poměrně originální. Taky mi přijde sympatické, že se drží rozumné velikosti a nehodili to rovnou na 45mm+ a bling bling design. Na těch pilotkách mi ale trošku vadí přeplněný ciferník. Zajímavé je ale číslování 12, 24, 36, 48 a 60.Ten model s california číselníkem mi přijde nejstřídmější. Ten bílý s textovými popisky zase zajímavý nápad.Fotky z toho shopu nejsou extra oslnivé, ale potom na ruce to nevypadá úplně zle. Víc fotek mají potom na fcb a instagramu. Zajímalo by mě, co jim říkáte?
uff Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Videl jsem dneska nazivo ty moony a neco do sebe maji. Ale prijdou mi spis pro zensky, takova jakoze designovka...
Návštěvník YPO Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 to je takový maxipsovo vlákno .... sorry jako .... natisknout na číselník něco co mi momentálně po pěti pivech přijde originélní, nasrat do toho strojek co nikdo nechce a hurá do světa .... kámo tohle nemá s hodinkama nic společnýho, kromě toho, že to stejně vypadá
Blues Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Se mnou to nehlo. Když chci přijít s něčím novým, tak bych tu myšlenku pohonil po kebuli přece jen důsledněji. Dneska mi ťukla na mobil nová zpráva od Zelosu, že mají na kickstarteru nový tři kousky. Žádná cenová lidovka, ale minimálně u dvou z těch tří jsem uvažoval, jestli náhodou ty jedny zelosky, co mám doma, nepotřebují brášku nebo sestřičku.
AndyAaron Odesláno 2. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2017 to je takový maxipsovo vlákno .... sorry jako .... natisknout na číselník něco co mi momentálně po pěti pivech přijde originélní, nasrat do toho strojek co nikdo nechce a hurá do světa .... kámo tohle nemá s hodinkama nic společnýho, kromě toho, že to stejně vypadáS odstupem dvou let se divam co jsem to sem prskl. A z meho dnesniho pohledu to je teda hruza.Ovsem jakozto jesitneho chlapa se me dotklo srovnat to s Maxipsovym vlaknem. Ja k tomu aspon napsal co si o tom myslim a neprskl jen odkaz.I kdyz, kdyz to tak ctu, tak jsem k tomu radsi nic psat nemel...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Znalosti na to ještě nemáš
AndyAaron Odesláno 2. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Na tom se shodnem, Maxipse. Porad je potreba se vzdelavat. Vis, ze jsem te kolikrat i obhajoval, ale je fakt, ze obcas bys k tem svym postum aspon mohl napsat co si o tom myslis a ne jen hodit odkaz a nic
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Vše navíc je v odkazu. A motivuje to k samostudiu. :-) Díky za podporu.
kuncák7 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Vytahnout dva roky stare vlakno, proc ne?Andy, kdyz zalovim ve sve pameti, tak jsem chtel prim sport mpm, takze jsi na tom vlastne moc dobre :-)).Bud v klidu :-)), tak blby zas nejsou :-)).
AndyAaron Odesláno 2. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2017 @Kuncak Diky @Maxipes Tak samostudium je samozrejme spravna vec. Ale kolikrat dobra rada hned usetri spoustu casu Treba kdyz se nekdo pta na dobre pohorky a ty tam hodis odkaz. Co si z toho mame odnest. Mas s nimi zkusenost? Nebo nekdo z okoli? Jsou kvalitni a proverene? Nebo jsi na ne proste narazil nahodou, tak ti prislo jako dobrej napad je tam hodit? Tohle z odkazu nevyctes. Dalsi vec je, ze treba za pul roku, za rok za tri ten odkaz uz nemusi fungovat. Takze informace je pryc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se