lesnik Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Ahoj všichni,uvažuji nad koupí digitálek typu Seiko Brightz (příp.Spirit Smart) SBPA003, SBFG003, SDGA001, příp. SDGA002. (Samozřejmě né všech, ale jedněch tohoto typu )Jedná se o digitálky, které jsou solární, rádiem řízené, vodotěsné, dle mého osobního názoru mají velmi pěkný decentní vzhled.Obr., viz. třeba zde: http://i.ebayimg.com/00/s/ODUwWDg1MA==/z/WtQAAOxy4RpRzFbl/$T2eC16F,!y8E9s2fjEjSBRzFbkkROw~~60_57.JPGhttp://global.rakuten.com/en/store/seiko3s/item/sbfg003/ Netušíte kde v Brně je možné tento typ digitálek zkouknout a vzít do ruky? Nejlépe v celočerném provedení.Případně nemáte je náhodou někdo, kdo jste z Brna&okolí a chtělo by se Vám s nima pochlubit? Předem díky všem kdo odpoví. Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem lesnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 April uz byl ve stredu, kolego... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 April uz byl ve stredu, kolego...Možná mě to nějak nedomýšlí, ale proč Apríl, kolego?Můžeš to trochu rozvést? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Když mrkneš na dovozce Seiko - www.altro.cz - zjistíš, že se na českém trhu vůbec neprodávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Když mrkneš na dovozce Seiko - www.altro.cz - zjistíš, že se na českém trhu vůbec neprodávají.Jasně, ale to přece neznamená, že je nemůže mít někdo v nabídce. Jak jsem zjistil, např. v Praze a Ostravě je nějaké e-shopy nabízejí, pokud to nejsou jen překupníci, kteří zboží sami nemají na skladě.Navíc jsem se domníval, že by je snad někdo přece jen mohl vlastnit a být ochotnej se podělit o zkušenosti.Jde mě o to, že ty hodinky jsou natolik drahé, že si pochopitelně netroufnu je přes internet koupit aniž bych je předtím skutečně držel v ruce.Pokud moje předpoklady byly naivní, tak OK. Vlákno nechť se uzavře, příp. zruší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) V Brně do ruky asi těžko, leda by lesnik narazil na nějakého místního nadšence... ale jestli se chystá ke Strnadovi, pamatuju se že tuším předloni(?) mi konkrétně SDGA001 ta divná baba normálně dohledala v katalogu. Už se ani nepamatuju na kolik to vyšlo, protože jsem pak ve zdejší inzerci sestřelil za neskutečnou cenu mnohem praktičtější Jungans Mega 1000 s pozitivním displejem... PS: A že altro.cz momentálně neinzeruje modely co už se nevyrábí neznamená, že to nikdy nikomu nenabízeli a že to od nich nikdo nikdy nemohl vzít na sklad... Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 to "Radek124" Za Strnadem rozhodně zajdu. Ad. Seiko - zmíním se tam, uvidím co z toho bude. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se