Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tomu já právě nerozuměl, jestli ta čekačka je pořád stejná, nebo je nějaký výpadek z fabriky a někdy od června nebo července už bude dostupnost normální...

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tipnu si, že na Hamilton Pan Europ:-)

Taky uvažuju o černo oranžové variantě na Fortisky, tak je rychle nakupte a navalte na fórum spoustu fotek a dojmů;-)

Odesláno (upraveno)

k mym hodinkam se barevne nehodil zadny z rady performance...ale musim rict, ze za ty penize jsem si nechal usit jiny..

neni tak technicky na urovni, nema takove pouzite materialy... na druhou stranu je individualni a nema ho kazdy - respektive mam ho jenom ja.

zezacatku jsem o performanci uvazoval, ale ... vrchol blaha se dostavi s jinym produktem :)

edit: technicky na urovni mysleno - jak je to usito a z ceho vyrobeno...

Upraveno uživatelem nekdo
Odesláno
  V 18. 6. 2015 v 15:30, Kostra napsal:

Tipnu si, že na Hamilton Pan Europ:-)

Taky uvažuju o černo oranžové variantě na Fortisky, tak je rychle nakupte a navalte na fórum spoustu fotek a dojmů;-)

Presne :-)))). Na steiny jedine tah ( pro me volba c.1)

Odesláno

Tak já tedy nevím,ale podle mě na těch tudorech ten Hirsh Robby sedí jak p..ed na hrnci a přitom bych řekl,že Steiny i ty

Tudory mají stejný vintage look.

post-3085-0-14870100-1434648138_thumb.jpg

Odesláno

Vypada dobre o tom zadna, ale u tech tudoru me tam ta cervena trochu rusi ( chybi me tam navaznost treba na vterinovku ), jinak je to krasnej remen.

Odesláno
  V 18. 6. 2015 v 18:00, kuncák7 napsal:

Vypada dobre o tom zadna, ale u tech tudoru me tam ta cervena trochu rusi ( chybi me tam navaznost treba na vterinovku ), jinak je to krasnej remen.

To je sice pravda, ale zase je pěkně rozsvítí.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...