Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, dostal jsem "darem" místo úhrady faktury výše uvedené hodinky. Jde o limitovanou edici k 50 letům značky, kovový řemínek. Stav odpovídá běžnému nošení - sklíčko drobně poškrábané, řemínek drobně poškrábán a zanesen nečistotami. 

Dokážete mi sdělit Váš názor k reálné prodejní ceně, kdybych je rád prodal? 

Moc Vám děkuju,

MK.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vzít si věc místo úhrady faktury a neznat její cenu, to sou tedy příběhy. Jinak pokud je sklíčko poškrábané, byť jen mírně, tak doufám, že ta faktura nebyla na moc vysokou čátku.

Odesláno

Přidávám dvě fotografie. Mám pouze hodinky, nic k tomu, původ může být všelijaký. Plánuji je dát k ocenění, jen jsem chtěl zkusit napsat sem, jestli se dá říct obecná informace o ceně, pokud by byly originální. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Na první pohled na nich nic špatnýho nevidim, pokud je to fejk, asi celkem dobrej.. Možná to datum mi přijde nějaký prťavý a tah se zdá dost vytahanej, ovšem možná to tak fakt má bejt. Ale foto je to bídný.

Cena viz chrono24, ebay.

Odesláno

Rozhodně zajít k autorizovanému dealerovi, aby je otevřel a řekl Ti, jestli jsou ok. Řekne ti i cenu za případný servis. A to, že nemáš papíry k nim jejich cenu taky docela poníží. Já osobně bych bez takového ověření žádné hodinky jako umoření pohledávky nebral....ani od známého, který nemusí být prvním majitelem a udělal by to v dobré víře

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...