Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Mitak
Odesláno

Kdyby přezky nebyly PVD, tak možná. Takhle je to absolut no-no. Škaredý mišmaš.

Odesláno

Kdyby přezky nebyly PVD, tak možná. Takhle je to absolut no-no. Škaredý mišmaš.

Neposlouchej ho a hod fotky jak to vypadá na ruce :-)

Návštěvník Mitak
Odesláno

Pitrisi, copak to vidím v prodejním vláknu ? :-) ještěs ten řemen ani jednou nezpotil a už jde zas pryč ?

Odesláno

jj, koupil jsem od Kostry další dva řemeny, už jich mám doma 6 takže jsem se nasral a jdou všechny pryč.Nechávám si jen hnědý a černý.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Na meshi vypada snad vsechno dobre :-) dostane to takovej punc originality. Ja uz pomalu pokukuju po meshi 24mm ale je jich malo, kdyby nekdo mel navic tak se mi urco ozvete ;-)

Odesláno

Ahoj, objevil jsem teprve teď tohle vlákno. Spousta inspirace - super. Posílám svoje Steiny na koženym strapu a na origo koženym hnědym (na kterym beztak vypada imho nejlip). At se dari. H

post-29544-0-15191000-1435351513_thumb.jpgpost-29544-0-83933200-1435351517_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Ahoj, objevil jsem teprve teď tohle vlákno. Spousta inspirace - super. Posílám svoje Steiny na koženym strapu a na origo koženym hnědym (na kterym beztak vypada imho nejlip). At se dari. H

2014-05-23 10.46.37.jpg IMG_5756.jpg

To vypada moc dobre. Upraveno uživatelem Pitris.k
Odesláno

Nato strapy a podobný jakoby řemínky se mi nikdy na hodinkách nelíbili - vždy to z drahých hodinek udělá levnější cetku :-/ ale ten koženej zulu jim vážně sluší, to musím uznat i já jakožto velký odpůrce těchto strapů :-)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...