People Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Minuly rok ste tu na nich ficali a o tychto som tu este nepocul.Nasiel som ich jednom ceskom eshope, nebudem davat link nech nerobim reklamu, navyse myslim, ze by sa dali kupit v zahranici za nizsiu cenu.K3 GECKOTA V06-SS DIVERS WATCH K3 GECKOTA V05 DIVERS WATCH K3 GECKOTA V03-SS DIVERS WATCH K3 GECKOTA V03-SS DIVERS WATCH Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) K3 GECKOTA V04-SS DIVERS WATCH. GECKOTA ZD1 DIVERS WATCH Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Silně mi připomínají moje Oliviery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Taková míchanice Armidy A7, Helbergu CH6 a ty poslední pouzdro ala Deep Blue. Ale proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Proč ne? Blbšie meno som snáď na hodinkách ešte nevidel. Vždy keď ho čítam, tak sa mi v hlave zažne motať:Do každé rodiny, elektrické hodiny.Hodiny Geckota, pre každého exota. Exota je možné zameniť za iné slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 ale tak jsou originální,to se jim musí nechat,jak s těma B-Uhr,tak s diverama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Mám je od prosince, všem říkám, že to jsou anglické hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dor Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Design Geckota asi pochází z Anglie, ale výroba bude někde v Asii. Nic to však nemění na tom, že hodinky jsou kvalitně zpracované. Mám je á la B-Uhr (model 2015) a jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 V 14. 9. 2015 v 11:14, Dor napsal: Design Geckota asi pochází z Anglie, ale výroba bude někde v Asii. Nic to však nemění na tom, že hodinky jsou kvalitně zpracované. Mám je á la B-Uhr (model 2015) a jsem spokojen.Design imituje spousta vyrobcu, tak proc ne Geckota ?Obzvlast tak povedene Geckota-cinske pilotky, ktere sice neoplyvaji historii, ale potesi. ;-) Rad bych jedny takove koupil do sbirky. Ale z roku 2014 - bez rucek zacinajicich v modre barve. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se