Jivl Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Doufám, že se nepletu.......Za diskuzi pod vyřazením Sparty od CSKA a kecech jak večer Izraelce přejedou a budou penízky z CHL, ale i mnoho jiných, si to zaslouží. Je zajímavé, že ti nejaktivnější se od té doby na diskuzích neukázali :-) Prostě pětiletka končí, fandové Plzně ať si užijí ještě posledních pár dní (týdnů/měsíců?) a je čas udělat vám pá pá :-)
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Hmmm, tak myslím si to, nó... ;-)Já nejsem nepřející, ta Plzeň mne i baví, ale ti pseudofandové zrychlení....nic moc.
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Doufám, že se nepletu.......Za diskuzi pod vyřazením Sparty od CSKA a kecech jak večer Izraelce přejedou a budou penízky z CHL, ale i mnoho jiných, si to zaslouží. Je zajímavé, že ti nejaktivnější se od té doby na diskuzích neukázali :-) Prostě pětiletka končí, fandové Plzně ať si užijí ještě posledních pár dní (týdnů/měsíců?) a je čas udělat vám pá pá :-)Nebudu to tu rozdmychavat,jen doufam,ze ten tvuj oblibenej tym prestane gelovat ucesy a zacne taky neco hrat. Co pamatuju,tak pod debatama o plzni bylo dost bezmozku.
Jivl Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Hele klokane, chápu. I my máme své obecní blbce :-)A hrajeme dost velký prd, koukat se dá tak max. na ofenzívu. Jo, pýcha předchází pád.A gel a tatoo salóny, to jo. V tom jsme asi také na čele :-)
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Na rovinu,me je sparta,plzen,jablonec burt ( jsem slavista a jak asi vite,starosti mame dost a dost :-(((),ale v poharech preju vsem ( i ty sparte a tyhle reci me proste nadzvednou.Chci proste na jednu stranu co nejvic ceskejch tymu v poharech,i kdyz po minulem kole kvalifikace o LM snad ani ne :-))Takze me ber s rezervou :-))).
Jivl Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Sorry, nějak jsem tě měl za klokana...a ono je to horší (pro tebe). Mám kámoše jak klokany, tak sešívky, tak ty hecy jsou tak nějak v pohodě. Ale rychlokvašky z Plzně nemusím....
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 V poho,to je tonda73 :-)))). Ja cekal,ze napises rychlokvasky sesivky ( my mame 5 let slavy uz za sebou ) a ja te virtualne zaskrtim :-)))
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Já se hlásil, ale tablet měl jinej názor..... :-))))Tak na zdraví, a českej fotbal pro fanoušky.
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Já se hlásil, ale tablet měl jinej názor..... :-))))Tak na zdraví, a českej fotbal pro fanoušky.O tobe to vim :-))) o to vic me s..e ze sis zmenil avatar ( konecne jsem ti to mohl nejak setrne sdelit :-)))
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Ty brďo, já si ho změnil schválně, abych tady jako jedinej nevysíral s logem mýho klubu....tak ale klokan tam je... ;-))))
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Ty brďo, já si ho změnil schválně, abych tady jako jedinej nevysíral s logem mýho klubu....tak ale klokan tam je... ;-))))coooooo?!tak to nie je oslík?!
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 coooooo?!tak to nie je oslík?!Stačilo Gabo, s tím oslíkem....
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Ty brďo, já si ho změnil schválně, abych tady jako jedinej nevysíral s logem mýho klubu....tak ale klokan tam je... ;-))))Ja te mel zarazenyho a na tohle si nemuzu zvyknout. Jinak jo,je tam taky klokan,ale ten zelenej byl lepsi.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Stačilo Gabo, s tím oslíkem....ved vies, ze ja ta len v dobrom natahujemteba mam fakt rad!
ewolucionar Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Tusim tu beriete polviagru na podjebavanie)))))))
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 ved vies, ze ja ta len v dobrom natahujemteba mam fakt rad! Tusim tu beriete polviagru na podjebavanie))))))) ;-))))))))
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 som rad, ze sa Tonda znova vratil k svojmu klasickemu sportovemu avatarua ze sa znovu vratila medzi nas uz tiez klasicka priatelska pohoda
Tondaa73 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 No bodejď....kdo by se chtěl v těch vedrech dohadovat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se