Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 ja to Doctorovi doprajem, nech na stare kolena este ma ten titulMarquez si to tento rok nezasluzil ( inak respekt ) a Vale dava do toho srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 No těsim se,je to seřazený pěkně ....doufám ze to doctor poleci..... D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 tak to nebude nuda ako v F1blondak si jazdil svoje vlastne zavody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Jj je to tak ..doufám zítra v tvrdý ferovy závody a samo v domácí vítězství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 tak tej pani som drzal palce New York - Italské finále na US Open vyhrála Flavia Pennettaová. Třiatřicetiletá tenistka porazila v rozhodujícím souboji v New Yorku krajanku Robertu Vinciovou 7:6, 6:2 a získala první grandslamový titul v kariéře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Ten Rins je hovado.......tak to mohl byt zajímavém závod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Tak pry vyhra v basketu nad chorvatskem,hura. Albanci to tu slavej jak statni svatek :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 MotoGP hodně zamotanej závod..... škoda ze to tak prokaucoval..... no aspoň body navíc z toho jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Hmmm kdyby zajel do depa o kolo dřív, mohl být na bedně. Ale náskok zvýšil, to je hlavní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Jj je to tak,ale hlavni je ze jsou body do plusu......jsem zvědavé co Jorghe bude mít s tou rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Jj je to tak,ale hlavni je ze jsou body do plusu......jsem zvědavé co Jorghe bude mít s tou rukouDoctor to zle vyhodnotil, nakoniec body su doma, ale....dufam, ze ten pad a zranena ruka nezasiahne do dalsich zabavnych subojov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 tak co jsem četl poslední info ruka by zlomená být neměla,takže se máme na co těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 tak to je dobra sprava, nechceme aby sa to rozhodlo v nemocnicia perco Vale nesiel von, necital si niekde nejake vyjadrenie?ze ako zodral tu prednu gumu - tak to som v zivote nevidel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Smutné je, že já bych na jeho motorce na čerstvých slickách a na suché trati jezdil časy min. o půl minuty horší, než on jezdil na té zničené pneu na polomokré trati... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Smutné je, že já bych na jeho motorce na čerstvých slickách a na suché trati jezdil časy min. o půl minuty horší, než on jezdil na té zničené pneu na polomokré trati...to si dost fandis, Dukenechcem sa ta nejako dotknut, ale bol by si rad, kebyze vobec das nejake to kolo....:-)to musi byt nieco brutal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 tak to je dobra sprava, nechceme aby sa to rozhodlo v nemocnicia perco Vale nesiel von, necital si niekde nejake vyjadrenie?ze ako zodral tu prednu gumu - tak to som v zivote nevidel!zatím nevím nic.... ani Vale mi nevolal....... D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 zatím nevím nic.... ani Vale mi nevolal....... Dtak takto to nepojde - zrusime ti funkciu informatora! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ale tak kolo bych určitě dal, zase až takové nemehlo nejsem, ale tím časem na YZR-M1 si vůbec nejsem jistý :-) v Brně jsem kdysi na dvouválcovém prdítku zlobil velké kluky na naháčích 1200-1400 ccmsamosebou ne na rovinkách, jen na brzdách a ve vinglech jsem je brával na drzo venkema pak cestou domů na trase Bíteš-ZR taky jiskřily stupačkyžádný velký talent, jen bezstarostné mládí :-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ale tak kolo bych určitě dal, zase až takové nemehlo nejsem, ale tím časem na YZR-M1 si vůbec nejsem jistý :-) v Brně jsem kdysi na dvouválcovém prdítku zlobil velké kluky na naháčích 1200-1400 ccmsamosebou ne na rovinkách, jen na brzdách a ve vinglech jsem je brával na drzo venkema pak cestou domů na trase Bíteš-ZR taky jiskřily stupačkyžádný velký talent, jen bezstarostné mládí :-pTohle ti zavidim,ja neumim zaradit ani na stadionu ,ale motorky me berou. Jen nejsilnejsi co jsem "sedlal" ja, je babeta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 to potom ano...ja som mal skor velke GT - Blackbird 1100 a Busu 1300 - cize skor cestovne stroje a ked som mal moznost skusit ostru motorku, tak to bolo ako digital ( je signal-nie je signal) a bola to velka sranda, ako som s tym bojoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se