Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Je to kalibr 3133 (to už tu zaznělo) a jako takový vše, čím se chlubí, také má. Rezerva nátahu je na mojich cca 56 hodin ... . Je to dobrá volba. Vyrábí se už hezkých pár let - tak snad to znamená, že se osvědčil ... .

Moje mají rezervu 68 hodin,jinak 100% spokojenost.A tomu ručnímu nátahu: možná se ti taky časem stane,že se budeš těšit na každý natahování.Je to takový uklidňující rituál.

:smile_anim:

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
to sunic.

heled pokud se nakonec rozhodnes a koupis si falesne Breitlingy, pocitas s tim, ze treba jednou budes ve spolecnosti, spousta znamych atd. Nekdo uvidi Tve hodinky podiva se a vsem pekne nahlas rekne ze je to fake - a ty pak mas dve moznosti - bud ze sebe udelas vola a budes vsem tvrdit ze te napalil nejaky hodinar (nikdo ti to nebude verit, znamy co jim rozumi bude pokyvovat hlavou a vychutnavat si te jak se budes cervenat a potit, aby ti nakonec rekl ze se to mohlo stat a v ustrani pak vsem vypravel jaka je to kravovina co jsi vykladal) - nebo budes vsem tvrdit ze to vis ze jsou to fake, ale ze je nosis a ses na to hrdy (80% lidi te bude mit za vola a prvotridniho pitomce ktery nosi v podstate zlodejnua jeste je na to hrdy).... no nevim..... tohle bych si radeji nechal ujit........

Tak přesně to jsem zažil.Na svatbě mé dcery byl její známý podnikatel,na ruce faky jak prase a vykládal,že si udělal radost.To víte že jsem si to nenechal pro sebe! :thumbsup_anim:

Odesláno

Dík za zastání.. ale asi jsem si to zasloužil. Jen sem fakt v tomhle nováček a vola jsem ze sebe nechtěl dělat. A pokud jde o repliku Breitlingů, tak i kdybych je měl, tak nejsem takový hovado, že bych lidi krmil tím, že to jsou originály!! A jinak, mě fakt nešlo o značku, ale o vzhled a ten mě nejvíc zaujal právě u Breitlingů.. a co se týče těch Poljotů, tak už je mám objednaný. Sem na ně fakt zvědavej a jen doufám, že budou ještě o kousek hezčí než na obrázku.

no tak ! co se do něj tak obouváte, slušně se zeptal na radu a koukam jak ho odsuzujete. Tak by stačilo snad rozumě odpovědět, popřípadě slušně vymluvit.

Koukam, že se začal zajímat o ruské Poljoty s 3133 kalibrem, tak snad více rad tímto směrem, popřípadě jiné modely s podobným vzhledem, ale s automatem.

Odesláno
Tak přesně to jsem zažil.Na svatbě mé dcery byl její známý podnikatel,na ruce faky jak prase a vykládal,že si udělal radost.To víte že jsem si to nenechal pro sebe! :thumbsup_anim:

Jé! Honem napiš jak se tvářil! TAkový příběhy mám rád :thumbsup_anim:

Odesláno
Dík za zastání.. ale asi jsem si to zasloužil. Jen sem fakt v tomhle nováček a vola jsem ze sebe nechtěl dělat. A pokud jde o repliku Breitlingů, tak i kdybych je měl, tak nejsem takový hovado, že bych lidi krmil tím, že to jsou originály!! A jinak, mě fakt nešlo o značku, ale o vzhled a ten mě nejvíc zaujal právě u Breitlingů.. a co se týče těch Poljotů, tak už je mám objednaný. Sem na ně fakt zvědavej a jen doufám, že budou ještě o kousek hezčí než na obrázku.

dobrá volba

ve skutečnosti jsou vždycky hezčí, hoď sem pak foto

Odesláno

no, nerad to priznavam, ale ten pocit je hrozny... uz je to isty cas, co som od priatelky (dnes uz byvalej) dostal hodinky znamej znacky. Tak som dal dole svoje certiny (striedal som ich s citizen titanium eco-drive a swatch) a podme ho do spolocnosti. Ked sa ma kamos, s divnym usmevom, opytal, ze preco ukazuju datum dvakrat - v okienku a aj rucickou na malom cifernicku, tak mi vsetko doslo... :suicide_anim: ihned skoncili vo vrecku a neskor ich dostal 7-rocny bratranec. odvtety si kupujem hodinky zasadne sam.

Odesláno

To si piš že jsou hezčí než na fotce! to ti potvrdí každý

Odesláno
Jé! Honem napiš jak se tvářil! TAkový příběhy mám rád :thumbsup_anim:

Pochopitelně ho nějaký "kamarád" přesvědčil ýže je to originál.Koupil ty "Longinesy" za pouhých 30 000,-

Odesláno

navimeter lze koupit napr. na chronomaster od firmy olech and wajs, ktera koupila v roce 1980 od krachujiciho breitlingu dily a sama si je se sestavila pod nazvem aviation - pekny pribeh a original v podstate originalnejsi nez soucasna produkce, cena je 1500 doliku, pozor maji posledni dva kusy :-)

post-65-1187341523.jpg

Odesláno

Taky jednu přihodím... Můj šéf (majitel firmy) nosil elegantní (a fakt hnusný) MONTBLANCy a neuvěřitelně machroval. Jenže ty hodinky měly dva příběhy:

1. "Koupil jsem je v Praze u Dušáka"

2. "Přivezl jsem si je s dovolené v Hong Kongu" (asi po půl roce)

Pochopil jsem, že je to hlupák a při první příležitosti jsem si je prohlédl pěkně zblízka, a ač se považuju za naprostého laika, nekvalitní zpracování přímo bilo do očí. Neřekl jsem mu, že to vím, ale v ten moment jsem pochopil, jakého člověka mám před sebou, začal se dívat na věci jinak a brzy jsem z firmy odešel. Jen ať si to užije.

Odesláno
Taky jednu přihodím... Můj šéf (majitel firmy) nosil elegantní (a fakt hnusný) MONTBLANCy a neuvěřitelně machroval. Jenže ty hodinky měly dva příběhy:

1. "Koupil jsem je v Praze u Dušáka"

2. "Přivezl jsem si je s dovolené v Hong Kongu" (asi po půl roce)

Pochopil jsem, že je to hlupák a při první příležitosti jsem si je prohlédl pěkně zblízka, a ač se považuju za naprostého laika, nekvalitní zpracování přímo bilo do očí. Neřekl jsem mu, že to vím, ale v ten moment jsem pochopil, jakého člověka mám před sebou, začal se dívat na věci jinak a brzy jsem z firmy odešel. Jen ať si to užije.

Tvůj příběh přesně koresponduje s mou osobní zkušeností, kdy jsem se během své životní pouti s podobnými lidmy potkal.

Hodinky o člověku leckdy řeknou víc než si sám myslí.

Odesláno
To si piš že jsou hezčí než na fotce! to ti potvrdí každý

Samozřejmě že jsou hezčí. Já si koupil s pomocí člena fóra (díky Afrikab)

Poljot Albatros a je to nádhera. Pořád se na ně nemůžu vynadívat.

Koupil jsem k nim i tah ala Breitling Navitimer.

Některým členům fóra se nelíbí ani tyto napodobeniny, ale já jsem nadšen.

Teď ještě nejaké diversky (to bude pro Kubsona)...

Odesláno

To sunic. pokud jsem byl prilis drsny tak se omlouvam. ale to ze jsi tady prisel, zaregistroval se a ptal se svedci o tom, ze mas o hodinky vice ci mene zajem a zajima te tak nejak to "co je zatim" - proste sis jen nekoupil fake jako by to udelal "kazdy". kazdy z nas tady si kupuje hodinky takove kam az financne muze/chce. spousta z nas (asi vetsina me nevyjimaje) si musi odrict hodinky ktere se nam libi, chteli bychom je mit ale proste na ne nemame, nebo za ne nechceme tolik utratit (sakra jak mi by se libily Vacheron Constantin :-). jednou nekdo rekl ze tikot hodinek je jako tikot srdce a pokud mas hodinky opravdu rad, tak chces aby to bylo prave srdce, treba bez vehlasne znacky. Je to rozhodne lepsi nez kdyby ti na rukou tikal nejaky "fake"....

Odesláno
To sunic. pokud jsem byl prilis drsny tak se omlouvam. ale to ze jsi tady prisel, zaregistroval se a ptal se svedci o tom, ze mas o hodinky vice ci mene zajem a zajima te tak nejak to "co je zatim" - proste sis jen nekoupil fake jako by to udelal "kazdy". kazdy z nas tady si kupuje hodinky takove kam az financne muze/chce. spousta z nas (asi vetsina me nevyjimaje) si musi odrict hodinky ktere se nam libi, chteli bychom je mit ale proste na ne nemame, nebo za ne nechceme tolik utratit (sakra jak mi by se libily Vacheron Constantin :-). jednou nekdo rekl ze tikot hodinek je jako tikot srdce a pokud mas hodinky opravdu rad, tak chces aby to bylo prave srdce, treba bez vehlasne znacky. Je to rozhodne lepsi nez kdyby ti na rukou tikal nejaky "fake"....

Bez ironie,hezky popsaný důvod proč nekoupit fake :notworthy:

• po měsících...
Odesláno
Mně se hrozně líbí Ferrari ENZO, určitě to není tím že jsem frajírek co by chtěl honit parádu značkou nebyl by problém počkat a našetřit ale manželka by se mnou asi vyběhla, proto si koupím Fáčko v laminátu co vypadá podobně a já budu jezdit na oko ENZEM, všichni si to budou myslet, jen se bojím abych nepotkal nějakého ferraristu abych pak nebyl před ostatními za úplného idiota...

Příteli víš co je podle budhismu příčinou lidského urpení? Touha... a ty toužíš po něčem na co nemáš a tak přivádíš do urpení nejen sebe, firmu Breitling, ale i nás tady!

óm :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...