Wanderer Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Všechno proběhlo přesně dle dohody a bez problémů. Dokonce mi k nehodinkovému obchodu přidal pár věcí zdarma. Takže za sebe doporučuji a budu se těšit příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Díky za obchod. Vše proběhlo naprosto bez problémů, tak precizně a důkladně zabaleno jsem dosud nic nedostal . Takže díky a někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Nakoupil jsem a neumím si představit, jak by transakce mohla proběhnout lépe, takže se budu těšit na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Nehodinkový obchod, ale perfektní - poslal, počkal jestli budu spokojený a teprve potom poslal číslo účtu. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Vřele doporučuji, bezpečně zabalený balíček, dodání druhý den. Dostal jsem k hodinkám pro mě začátečníka nedocenitelné hodinkové strojky na moje zkoušení a učení se. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Druhý nákup a opět můžu jen doporučit. Vše v pořádku, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Velmi hladký a rychlý nákup. Naprostá spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Prodej hodinek proběhl naprosto korektně a hladce. Díky a těsím se zase na někdy příště ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 všechno v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se