wrc.com Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Ahojte, určitě se mezi námi najde několik vášnivých rybářů a chtěl nějaký tip na hodinky na rybařinu. Klidně digi.Uvítám zde i nějaké pěkné fota od vody s hodinkami. A propo, pokud by se nás zde našlo víc, mohlo by z toho být nějaké vlákno..Co vy na to?
wrc.com Odesláno 21. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 No super,já teď pojedu na týden do Maďar na kapry... Spíš nějaké outdoory..Tam nebudu týden ani umývat sebe..
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 tomu se nic nestane. ve svedsku sem s nima padl mezi sutry a jen trochu skrabnul sponu.
Návštěvník eloga Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 hezky sibiř, fotky, to se mi líbí, to mě dnes potěšilo, **
wrc.com Odesláno 21. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Tak ta lodka me taky čeká... Sent from my iPhone using Tapatalk
stosi Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 ale jinak milgaussKde jsi, prosím Tě, sehnal ty koktejlky???Celý život jsem kouřil černé, ale koktejlky jsem v ČR nikdy nikde nesehnal.Takže hádám, že někde mimo ČR?
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Kde jsi, prosím Tě, sehnal ty koktejlky???Celý život jsem kouřil černé, ale koktejlky jsem v ČR nikdy nikde nesehnal.Takže hádám, že někde mimo ČR?kupoval jsem je na nejakym ukrajinskym webu, ale uz ctyri roky nehulim, takze ti asi neporadim. ale normal to prislo postou do ceska.. naucila me na ne jedna 'kamaradka' z Kieva..
Hasňa Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) Vzpomínky na IWC období. Bylo to fajn, ale bylo toho dost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem Hasňa
stosi Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 kupoval jsem je na nejakym ukrajinskym webu, ale uz ctyri roky nehulim, takze ti asi neporadim. ale normal to prislo postou do ceska.. naucila me na ne jedna 'kamaradka' z Kieva..Já taky už nekouřím. Ale při pomyšlení na černé sobranie musím zamáčknout slzu, a vždycky mě zajímalo, kde se dají sehnat koktejlky - tak nějak jsem se bál, že to nebude v rámci EU.
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 rek bych, ze trebas tady http://www.dirtcheapbutts.com/sobranie-cocktail.html tady sem je kdysi nabizel, koupil a rozesilal po foru http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/22951-co-kou%C5%99%C3%ADte/page-11&do=findComment&comment=486257
stosi Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Dík, zkusím objednat, bude to super dárek.
wrc.com Odesláno 21. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Zatím samá vláčka a muška..Nějaký carpkiller tu není?
financ Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 jasně že je, kdysi dávno Géčka. Dneska to neřeším, nechodím tak často, tak Seika, nebo i Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se