Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Check out the new Avenger Blackbird 44...!

Caliber: Breitling 17

Movement: Selfwinding mechanical

Power reserve: min. 40 hours

Vibration: 28800 v.p.h

Jewel: 25 jewels

Calendar: Dial aperture

Case: Black titanium

Water resistance: 200 m

Bezel: Unidirectional, ratcheted

Crown: Screw-locked, two gaskets

Crystal: Cambered sapphire, glareproofed both sides

Diameter: 44.00 mm

Strap: Military

Orientačná cena: 4550 EUR

post-38180-0-91866200-1429811283_thumb.jpg

post-38180-0-97026300-1429811284_thumb.jpg

Odesláno

Parada! Jedine co mi z obrazkov nesedi, je to cervene orámovanie datumky...

A ta je na tom to nejlepší :-) mě se líbí a to hodně, ta černá je taková magická..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes som ich skusal nazivo. Ruku mam 17,5 cm. Pocitovo je velkost pre mna na hrane. Ak ked neprecnievaju. Splnili vsetky ocakavania. Ten titan stoji za to, indexy zazltnute.. Parada. Cena 4500 Eur. post-12146-1431349162,13.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak som si ich doprial už aj ja...  :notworthy: Neskutočný model páni...!!! A toto sú dokonca 42-ky, sedeli perfektne :clap:

post-38180-0-01414200-1431511476_thumb.jpg

Upraveno uživatelem petik16
Odesláno

Tak som si ich doprial už aj ja...  :notworthy: Neskutočný model páni...!!! A toto sú dokonca 42-ky, sedeli perfektne :clap:

gratuluji! Parádně ti sedí k odstínu kůže Tvé ruky ;-) 

Odesláno (upraveno)

no ja mám úzke, 16,5 myslím to je pokiaľ dobre pamätám... Preto sa mi zdali aj trochu väčšie na to že 42 ale sedeli krásne ako... Remienok veľa spravil a tiež to bol možno len taký očný klam, keďže tie moje sú 38-ky (zvyk)... A aby som to dal na pravú mieru lebo chápem tie domnienky ako som to napísal, tak nekúpil som ich ale iba skúšal :) Preto som si ich doprial lebo som na ne čakal od kedy som sa o nich dozvedel... A to som ani nevedel, že sú aj 42-ky.. Som myslel že iba 44 sú... Mať 4K tak nad inými ani nepremýšlam, teraz najväčší sen sú asi presne tieto...

Upraveno uživatelem petik16
Odesláno

No toto som bol v šoku aj ja.. Tiež som vedel iba o 44, išiel som ku Maskalovi pozrieť či ich už majú a pozerám že sú dve v rôznych veľkostiach. A pani zrazu "No prišli nám aj 42-ky"... :eek: Odpadol som... Zvláštne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...