Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V podobné helmě se před dávnými časy prodávaly Heuery / ne Tag Heuer/ a myslím že byly kolem 5000kč

Odesláno

Mě to připadne jako celkem originální balení od Tissotu, jakož to officiálního časoměřiče na Moto Gp. Vyměňovací dýnka s rytinou všech okruhů je též super. Musiš to brát jako limitovku:) K hodinkám už mám ovšem celkem výhrady, jak píšeš, přesně jak ze střelnice, přeplácané a nevyvážené. Mé staré klasické Moto Gp V8 jsou tak 100x příjemnější.

Odesláno

Quartz bych u sportovnich hodinek jako chybu nevidel. I kdyz treba Kinetic se mi zda prijemnejsi.

Ale dival jsem se na ne v Brne v Olympii a vubec se mi nelibily.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
ke koupi v Paláci Flora na Vinohradech :)

berme to tak ze to je urcene mladym Bikerom takze ten desing siel asi tym smerom....

Odesláno
Hodinky jsou Quartz, takže podle mého souzení - ne" a myslím, že všechny motogp a motoracer jsou Quartz.

Tak jsem se koukl a je to jiná limitka - není to dokonce ani ten novej Nicky Hayden, ten je v quartzu. To, o čem mluvím já, má Valjoux 7750 a vyrobilo se 2007 kusů. Dodává se v takový černý přilbičce, ve který je přímo vestavěnej winder... zkusím zjistit číslo.

Odesláno (upraveno)

Tissot T Race Chrono Valjoux Automatic

http://www.bankslyon.co.uk/details.php?product=1391

Otovorena helma MotoGP

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno
Za 1000 liber to pro mlade bikery asi nebude.

Vypadá to celkem pěkně, jsem příznivcem Moto GP, ale že bych to musel mít doma a to neberu v úvahu cenu.

Odesláno
no ver tomu ze vela mladych bikerov nema taky problem si tie hodinky kupit.

Já zase tolik motorkářů zajímajících se o hodinky neznám, takže i tak by jim to nic neříkalo. Samozřejmě, že cena není pro některé rozhodující. Jak jsem psal víše, já bych je nekoupil ani za polovinu a to mám MotoGP moc rád. Škoda, že se již nezávodí na pořádných dvoutaktech :thumbsup_anim:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
Já zase tolik motorkářů zajímajících se o hodinky neznám, takže i tak by jim to nic neříkalo. Samozřejmě, že cena není pro některé rozhodující. Jak jsem psal víše, já bych je nekoupil ani za polovinu a to mám MotoGP moc rád. Škoda, že se již nezávodí na pořádných dvoutaktech :thumbsup_anim:

to mas pravdu tie dvojtakty! ale vidis - doba sa meni... aj v F1 uz nie su turba povolene....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
...nějakej pátek...

:smile_anim:

hmmmm.... asi uz nie som najmladsi!

ved aj tie dvojtakty! ;-}

ja uz len stvortakty a nad 300!

a moje oblubene budiky su taketo:

Odesláno
hmmmm.... asi uz nie som najmladsi!

ved aj tie dvojtakty! ;-}

ja uz len stvortakty a nad 300!

a moje oblubene budiky su taketo:

No dobrý vkus, co se týče auta :thumbsup_anim: Ale Busa??? Proč? Možná Bimota V-due by Tě mohla pobavit :wheelchair:

Jo F1 stojí za prd, všichni jezdí jak na autodráze, prostě žádná akce jako 70-80 letech. A motorky....zlatá TT!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...