Filipes Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 ke koupi v Paláci Flora na Vinohradech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Conrad Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 V podobné helmě se před dávnými časy prodávaly Heuery / ne Tag Heuer/ a myslím že byly kolem 5000kč
African Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Mě to připadne jako celkem originální balení od Tissotu, jakož to officiálního časoměřiče na Moto Gp. Vyměňovací dýnka s rytinou všech okruhů je též super. Musiš to brát jako limitovku:) K hodinkám už mám ovšem celkem výhrady, jak píšeš, přesně jak ze střelnice, přeplácané a nevyvážené. Mé staré klasické Moto Gp V8 jsou tak 100x příjemnější.
farářskej Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 A to je tahle verze, nebo ta druha motolimitka, ktera ma v ty helme zamontovanej winder?
African Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Hodinky jsou Quartz, takže podle mého souzení - ne" a myslím, že všechny motogp a motoracer jsou Quartz.
afrikab Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Quartz bych u sportovnich hodinek jako chybu nevidel. I kdyz treba Kinetic se mi zda prijemnejsi. Ale dival jsem se na ne v Brne v Olympii a vubec se mi nelibily.
Filipes Odesláno 16. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 jasně - quartzky a helma bez winderu, ale na Tissot Seastar by byl odpovídající futrál toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
decebal Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 jasně - quartzky a helma bez winderu, ale na Tissot Seastar by byl odpovídající futrál toto To je spíše k Amfibii.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 ke koupi v Paláci Flora na Vinohradech berme to tak ze to je urcene mladym Bikerom takze ten desing siel asi tym smerom....
farářskej Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 Hodinky jsou Quartz, takže podle mého souzení - ne" a myslím, že všechny motogp a motoracer jsou Quartz. Tak jsem se koukl a je to jiná limitka - není to dokonce ani ten novej Nicky Hayden, ten je v quartzu. To, o čem mluvím já, má Valjoux 7750 a vyrobilo se 2007 kusů. Dodává se v takový černý přilbičce, ve který je přímo vestavěnej winder... zkusím zjistit číslo.
A@A Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 (upraveno) Tissot T Race Chrono Valjoux Automatic http://www.bankslyon.co.uk/details.php?product=1391 Otovorena helma MotoGP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna 2007 uživatelem A@A
afrikab Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2007 berme to tak ze to je urcene mladym Bikerom takze ten desing siel asi tym smerom.... Za 1000 liber to pro mlade bikery asi nebude.
Lukáš Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Za 1000 liber to pro mlade bikery asi nebude. Vypadá to celkem pěkně, jsem příznivcem Moto GP, ale že bych to musel mít doma a to neberu v úvahu cenu.
A@A Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Pre zaujemcov: 1495 CHF lepsie nez skoro 1000libier http://www.timeway.ch/Tissot/Sport/Tissot-...ljoux-Automatic
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Pre zaujemcov: 1495 CHF lepsie nez skoro 1000libier http://www.timeway.ch/Tissot/Sport/Tissot-...ljoux-Automatic no ver tomu ze vela mladych bikerov nema taky problem si tie hodinky kupit.
Lukáš Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 no ver tomu ze vela mladych bikerov nema taky problem si tie hodinky kupit. Já zase tolik motorkářů zajímajících se o hodinky neznám, takže i tak by jim to nic neříkalo. Samozřejmě, že cena není pro některé rozhodující. Jak jsem psal víše, já bych je nekoupil ani za polovinu a to mám MotoGP moc rád. Škoda, že se již nezávodí na pořádných dvoutaktech
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 Já zase tolik motorkářů zajímajících se o hodinky neznám, takže i tak by jim to nic neříkalo. Samozřejmě, že cena není pro některé rozhodující. Jak jsem psal víše, já bych je nekoupil ani za polovinu a to mám MotoGP moc rád. Škoda, že se již nezávodí na pořádných dvoutaktech to mas pravdu tie dvojtakty! ale vidis - doba sa meni... aj v F1 uz nie su turba povolene....
B.F.G. Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 to mas pravdu tie dvojtakty! ale vidis - doba sa meni... aj v F1 uz nie su turba povolene.... ...nějakej pátek...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2007 ...nějakej pátek... hmmmm.... asi uz nie som najmladsi! ved aj tie dvojtakty! ;-} ja uz len stvortakty a nad 300! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a moje oblubene budiky su taketo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukáš Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 hmmmm.... asi uz nie som najmladsi! ved aj tie dvojtakty! ;-} ja uz len stvortakty a nad 300! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a moje oblubene budiky su taketo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No dobrý vkus, co se týče auta Ale Busa??? Proč? Možná Bimota V-due by Tě mohla pobavit Jo F1 stojí za prd, všichni jezdí jak na autodráze, prostě žádná akce jako 70-80 letech. A motorky....zlatá TT!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se