Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ježíš co pořád řešíš?

1) napsal skorodefinitivky = zase tak úplně definitivní být nemusí a tím pádem resale hodnota je na místě.

2) omegy byly a budou profláknutější = z pohledu prodeje budou méně tratit na hodnotě.

Jinak k tématu, pelagosy jsou super watche. Lehké, skvěle zpracované, luneta nejlepší co jsem kdy viděl (nádherný chod, matná keramika, lumi), lumi obecně nejlepší jakou jsem měl (nechytá se ani seiko). Jediný důvod proč jsem je prodal byl ten, že hrany ať už toho ozubeného dýnka nebo vnitřní hrany tahu mě řezaly. Ještě jednu výtku bych měl, že na mikroregulaci by byly lepší 4 stupně ne 3. Toť vše.

Nový model s inhauzem je super evoluce, jen o málo dražší než eta, na druhou stranu ten text na cifru je tam navíc. Ale tak má to zase vazbu na rolex a dá se to celkem pochopit a překousnout.

Omegy PO jsem neměl, s kalibrem 8500 se mi líbily, s 2500 jsem viděl naživo tento týden a zdály se mi teda dost obyčejné. Navíc absence jakékoli možnosti regulace na sponě je pro mě odsunula z wishlistu dopryč.

Stylově jsou oboje úplně odlišné a jestli mají být tyto hodinky skorodefinitivní asi by to chtělo lépe ujasnit preference a vybrat pak podle toho.

Supr názor.... začínam viac premýšľať...

Odesláno

Supr názor.... začínam viac premýšľať...

Ja uz radej nepremyslim vubec. Pokazde, kdyz jsem to delal jsem koupil hodinky.

Odesláno

Tím myslíš, že  bezmyšlenkovité nákupy vedou akorát k rychlejšímu prodeji než ty promyšlené ;) a taky se z toho většinou člověk víc poučí že jo? :D

Odesláno

Za mě doporučuju PO. Tak dlouho jsem zkoušel všechno možné až jsem u nich skončil a nemůžu si je vynachválit.

Odesláno

Tím myslíš, že  bezmyšlenkovité nákupy vedou akorát k rychlejšímu prodeji než ty promyšlené ;) a taky se z toho většinou člověk víc poučí že jo? :D

a nebo je překvapený, totálně a  úlet přežije víc než několikatery definitivní. Je to holt cesta (dobrý název pro magoření) :D

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ještě mám jednu připomínku - se zápěstím 18 cm bych se vůbec nebál velikostí kolem 45 mm. Možná i 47 mm.

Odesláno

Za mne Tudor Inhouse. Za Etu by mi těch peněz bylo líto. Pelagosy jsou super už tím, že je nepotkáš na každém rohu a Inhouse tuhle značku zvedá o dost výše.  

Odesláno

Ještě mám jednu připomínku - se zápěstím 18 cm bych se vůbec nebál velikostí kolem 45 mm. Možná i 47 mm.

Napríklad Omegy PO 45,5 by mohli byť fajn.........zatiaľ ako všetko zvažujem a čítam Vaše postrehy, asi viac inklinujem k Omega značke :)    Mať tak viac FP, kúpil by som GP chrono sea hawk alebo BP Bathyscaphe a mal  by som na dlho pokoj..... 

Návštěvník Mitak
Odesláno (upraveno)

Napríklad Omegy PO 45,5 by mohli byť fajn.

Samozřejmě, když už, tak ber tu větší velikost. Malé potápky jsou znouzectnost. Upraveno uživatelem Mitak
Odesláno

Napríklad Omegy PO 45,5 by mohli byť fajn.........zatiaľ ako všetko zvažujem a čítam Vaše postrehy, asi viac inklinujem k Omega značke :) Mať tak viac FP, kúpil by som GP chrono sea hawk alebo BP Bathyscaphe a mal by som na dlho pokoj.....

45.5 je super ale pozor na nožičky.. Niesu najkratšie, treba skúsiť
Odesláno

já bych vzal Pelagosy. PO má každej. Pelagosy jsem viděl jednou na týpkovi v tramvaji a čuměl jsem na ten nádhernej kontrast matný černý a bílý. Pokud neřešíš, nebude ti vadit všem nechronomagorům vysvětlovat proč to je (a co to je) odnož rolexu a že si ještě přemýšlel nad (obecně známějšíma) Omegama ... vzal bych určitě Tudory.

Odesláno

Měl jsem oboje v ruce a i kdyžby to byla jen eta verze, bral bych Tudor. Ty hodinky mi přišly mnohem propracovanější.

Odesláno

Všetkým, ktorí prispeli svojím názorom na výber hodiniek v tomto vlákne sa chcem poďakovať. Priznám sa, že ani tak  sa neviem definitívne rozhodnúť. Chcelo  by to asi naozaj skúsiť mať na ruke aj tie Tudory, resp. si  ich recipročne porovnať s PO. Do začiatku leta by som chcel niektoré vlastniť, takže si musím urobiť čím skôr výlet do Wien.......lebo času je málo.........:)

Odesláno

Všetkým, ktorí prispeli svojím názorom na výber hodiniek v tomto vlákne sa chcem poďakovať. Priznám sa, že ani tak  sa neviem definitívne rozhodnúť. Chcelo  by to asi naozaj skúsiť mať na ruke aj tie Tudory, resp. si  ich recipročne porovnať s PO. Do začiatku leta by som chcel niektoré vlastniť, takže si musím urobiť čím skôr výlet do Wien.......lebo času je málo......... :)

jednoznačně, osobní zkušenost s celkovým pocitem na ruce se nedá ničím nahradit. (nakonec si z výletu přivezeš já nevím, třeba Zenith :D ) ten výlet si naplánuj na dva dny, minimálně... :cheers:

Návštěvník Mitak
Odesláno

A vem si s sebou aspoň dvojnásobek původního rozpočtu :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...