Návštěvník Snow Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 (upraveno) nicka napsal: Asi tomu nějak nerozumím, jelikož internetový obchod watch.de je solidní a není se čeho bát, tak nechápu proč by si někdo měl hryzat nechty. A pokud jde o finanční stránku, tak je pece lepší si obědnat po internetu a ušetři, než někomu rvat lowe (peníze) za nic. A pokud jde o to "osahaní", tak to lze udělat v jakémkoli obchodě u nás. Na internetové obchody už z vysoka kašlu, nehodlám se nervovat a jak jsem psal raději si připlatím, je mi srdečně jedno nakolik je watch.de solidní, toto je vysvětlení. P.S. abych přišel do prodejny, osahával, prohlížel, zkoušel a pak nic nekoupil, v tom případě bych si připadal jako debil. Upraveno 30. srpna 2007 uživatelem Snow
lolohh Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 nicka napsal: Asi tomu nějak nerozumím, jelikož internetový obchod watch.de je solidní a není se čeho bát, tak nechápu proč by si někdo měl hryzat nechty. A pokud jde o finanční stránku, tak je pece lepší si obědnat po internetu a ušetři, než někomu rvat lowe (peníze) za nic. A pokud jde o to "osahaní", tak to lze udělat v jakémkoli obchodě u nás. Ano, ale jsou lidé, kterým přijde trochu nefér tady u nás "osahávat" hodinky, brát tedy čas prodavačům, s vědomím, že je nakonec koupím někde jinde, někde po internetu. Nemluvím o běžné návštěvě hodinářství, ale o opakovaném podrobném zkoumání jedněch hodinek, na které si myslím, ale o kterých vím, že pokud si je koupím, tak určitě ne v tom hodinářství, kam na ně chodím koukat.
Jaem Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Snow, je to tvoje rozhodnutie, ktore samozrejme akceptujem. Zaujimalo by ma vsak, ci mas nejaku konkretnu zlu skusenost.
Návštěvník Snow Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Jaem napsal: Snow, je to tvoje rozhodnutie, ktore samozrejme akceptujem. Zaujimalo by ma vsak, ci mas nejaku konkretnu zlu skusenost. No jeje, hned čtyři , jsem smolař
nicka Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Snow napsal: No jeje, hned čtyři , jsem smolař Tak to je mi líto. A kde teda nakupujes pokud je to v cizině?
Návštěvník Snow Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Právě, že zatím nikde, tři nákupy byly na ebay a jeden na jednom nejmenovaném internetovém obchodě v BRD.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se