Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

Ještě taky musíš na nějakou narazit. Za tu moji vlastně může horskjan, poslal mi odkaz na originál gumu a tam měli skladem poslední lunetu na 009, tak jsem udělal objednávku i s těsněním a click spring. Teď koukám, že jsem mohl nakoupit ještě několik kanji věnců. Blbec.

https://saikyu.com/en/collections/seiko/products/seiko-genuine-rotating-bezel-complete-for-skx007-7s26-0020-8601469a

Soudruzi podražili na 2,8k a černá je sold out. Pepsi je zase poslední kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela jsem se toho bál, ale po nasazení nové lunety i click spring luneta perfektně lícuje se všemi indexy. 

Vůbec jediné co mi na Seiko nelícuje jsou indexy na samurajích, ale tam jsem si prakticky jistej že jsou blbě aplikované indexy na ciferníku. Želvy a SKX mají kulaté a ty toho dost schovají, ale chapter ringy mi vůči lunetám sedí naprosto dokonale na všech, i na těch samurajích.

Odkaz ke komentáři

Mě klasický u nových SKX neseděl chapter ring ale když sem na nich rozbyl sklo který poškodilo i chapter ring tak po opravě už sedí. 😁 Akorát se špatně objednaly díly a mám ho z 009.Tenkrat sem to neřešil u hodinek za pár korun. Ono videt to je ze je do modra ale co uz. 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Sakryš, 

teď nevím, co dřív. Od vánoc jsem si oblíbil Tsuyosy a nějak se mě nechtěj pustit, ale SKX jsou taková klasika, že bych je chtěl mít na ruce také. V tom vidím výhodu u lidí, kteří mají obě ruce levé, že můžou nosit dvoje hodinky😀. Já na pravý ruce hodinky nesnesu.

IMG_1488.thumb.jpeg.43ec2c616b82a728624f8083d731f7c5.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Jiří Sedlák napsal:

A nový škrábance na pouzdrech jsou na světě. 😄

To byl pouze něžný kontakt, dalo by se říct, téměř milostný.

S hodinkami zacházím velmi opatrně. Kolem futer, rohů a zdí se pohybuji obloukem s ladností tanečního mistra a stejně se vždy divím, kde se tam ty škrábance vzaly? 😂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...