Jerryl Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března U lunety se zaměř na lumibod. U originálu je víc ohraničený. Tato byla určitě neoriginální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Jojo, luneta je neorigo, ale to není takovej průser jako ten cifr. Lunetu prostě zničíš, je to tak trochu spotřebák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března (upraveno) Souhlas, ale mozaika zjevných důkazů, že s hodinkami bylo manipulováno, dává dohromady závěr, že takové hodinky spíš nechceš, nebo by to mělo být adekvátně zohledněno v ceně. Jsem rád, že svá SKX již mám a nemusím je opět shánět. Pěkné jsou za raketu a za míň zase nejsou pěkné. A těch čachrů kolem nich je také dost. Ledaže by se naskytly 009J v plný palbě, ať moje děti nejí, řekněme do 5.000 Kč Upraveno 26. března uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Když začíná bejt pěkný počasí, tyhle hodinky se úplně rozzáří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Originální náramek https://www.ebay.com/itm/276367360070?itmmeta=01HW8HJ8MCXK8D7XQ082N2ZR3M&hash=item4058c74046:g:OcYAAOSwQTZj37W6&itmprp=enc%3AAQAJAAAA4G3JopRQJWFUSKi%2F0ezv6hgmaW6CSMq%2BAwkCzP5sF21%2B5qIS6iSTexL17Csfv2VSzb7--SutKlZQ0Ib5SkSKLqhVvwhZ4ohffIRrcupMTUFVM3oxs3LPvposNT%2FTEfXISOlxX12bdGZHhEAeixnfVZUjdTNri41e6RfQF9qyfqv716tKVqAUl3s0H1OEjk1jq9S6iA6NBzf64Eebt7CWSKhY28Hs2JzleFIpVbXmcUNGhYtEDqlFRhui2qjUA9htZjQeJgtqDgE1qHxAfUVx%2BopNdHBjteiYOK%2BLMFerKId8|tkp%3ABk9SR56KyZHiYw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května oblúbené pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května před 3 hodinami, Lacifer napsal: Člověče ty jsou nějaký divný, jsou podezřelé zachovalý, ani ten tah nevypadá originálně, aby to nebyl fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Kdepak Podle nelícujících indexů je to 100% originál Tah bude Uncleseiko z199. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Tah je strejda seiko Z199 a hoďky mi přijdou v cajku, jestli ne tak jsem jouda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května (upraveno) Na týhle fotce indexy černých lícují pěkně. Asi to bude jen úhlem focení. To jen abych neurazil Upraveno 13. května uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května V pohodě , nejsem urážlivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Mimochodem jsou z bazoše za bůra a ten inzerát tam stále je, trochu jsem zariskoval, ale zdají se být v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května A mohl bych tě poprosit o porovnání těch tahů, když máš oba? Mě originál chřestýš celkem vyhovuje, ale už jsem měl párkrát cukání koupit nějaký lepšejší. Dík J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května před 3 minutami, Lacifer napsal: Mimochodem jsou z bazoše za bůra a ten inzerát tam stále je, trochu jsem zariskoval, ale zdají se být v pořádku. JJ, vidím je. Z Nového Boru. Tak já si je koupím taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Jo přesně, jinak ten origo chrestýš je o hodně pohodlnější, měl jsem ten z199 na želvách (v balení jsou plech. koncovky na želvy a SKX) a nakonec jsem na ně taky vrátil origoš, ten z199 je totiž takovej jakoby prkenej - málo poddajnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Já si z vás celou dobu dělal prdel. Ty jsou super na první pohled stejně jako jsou ty moje na první pohled Frankenstein a ten tah se nedá s ničím jiným splést. Ale teď si děláš prdel ty, za bůra na Uncle tahu? Na druhou stranu mám konečně jasno v tom, že pokud mám originál chřestýše, tak ten Uncle by byly vyhozený peníze. Od naší poslední debaty na téma tahy jsem o tom furt přemýšlel. President na želvy bude asi lepší volba. Jo a ten inzerát už jsem tam nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Ne ten Z199 jsem na ně nahodil, byly na kůži a ještě pořád to tam je: https://obleceni.bazos.cz/inzerat/185232037/seiko-automatic-7s26-0020-scuba-diver-krasny-stav.php Jinak ten President na želvy bude rozhodně lepší volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května (upraveno) Díky. Tak to zůstanu věrný chřestýšovi Upraveno 15. května uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Tady trochu zaplevelim 399, vlastni vlakno nemaji a sem se to docela hodi Japonské tooly, o víkendu jsme si lehce zařezali (a datum jsem fakt neřešil ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se