Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

Souhlas,

ale mozaika zjevných důkazů, že s hodinkami bylo manipulováno, dává dohromady závěr, že takové hodinky spíš nechceš, nebo by to mělo být adekvátně zohledněno v ceně.

Jsem rád, že svá SKX již mám a nemusím je opět shánět. Pěkné jsou za raketu a za míň zase nejsou pěkné. A těch čachrů kolem nich je také dost.

Ledaže by se naskytly 009J v plný palbě, ať moje děti nejí, řekněme do 5.000 Kč 😂

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
před 3 minutami, Lacifer napsal:

Mimochodem jsou z bazoše za bůra a ten inzerát tam stále je, trochu jsem zariskoval, ale zdají se být v pořádku. 

JJ, vidím je. Z Nového Boru. Tak já si je koupím taky😀

Odkaz ke komentáři

Jo přesně😁, jinak ten origo chrestýš je o hodně pohodlnější, měl jsem ten z199 na želvách (v balení jsou plech. koncovky na želvy a SKX) a nakonec jsem na ně taky vrátil origoš, ten z199 je totiž takovej jakoby prkenej - málo poddajnej. 

Odkaz ke komentáři

Já si z vás celou dobu dělal prdel. 😁 Ty jsou super na první pohled stejně jako jsou ty moje na první pohled Frankenstein a ten tah se nedá s ničím jiným splést. Ale teď si děláš prdel ty, za bůra na Uncle tahu? 

Na druhou stranu mám konečně jasno v tom, že pokud mám originál chřestýše, tak ten Uncle by byly vyhozený peníze. Od naší poslední debaty na téma tahy jsem o tom furt přemýšlel. President na želvy bude asi lepší volba. 

Jo a ten inzerát už jsem tam nenašel.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...