Jiří Sedlák Odesláno 9. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2025 Jo, každej kus je ale modruj trochu jinak. Mám doma dvoje (jeden vrak na díly) každé jsou trochu jiné, ale oboje modré. Černé určitě ne. Liší se asi stářím, vyšisováním barvy a nápisů.
Pandera Odesláno 10. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2025 Tady přikládám foto samotného ciferníku na černém plastu, myslím že to je celkem jasné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jiří Sedlák Odesláno 10. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2025 Ještě by to chtělo vedle ciferník z 007, ale i takhle je to myslím jasný.
Lacifer Odesláno 12. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Lacifer Odesláno 17. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2025 Z5 na tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Serza Odesláno 11. května 2025 Nahlásit Odesláno 11. května 2025 Ahoj. Dal jsem do inzerce poptávku na články k jubilee tahu skx009 origo Seiko. Please help nemáte někdo ?
špelda66 Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 Waffle od uncle seiko jim sekne, jsem spokojený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
horskjan Odesláno 13. května 2025 Nahlásit Odesláno 13. května 2025 před 44 minutami, špelda66 napsal: Waffle od uncle seiko jim sekne, jsem spokojený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám (skoro) stejné kombo a také spokojenost, ta guma je fakt bezva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Lukyn77 Odesláno 20. června 2025 Nahlásit Odesláno 20. června 2025 Počtvrté a tentokrát už opravdu napořád … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
horskjan Odesláno 20. června 2025 Nahlásit Odesláno 20. června 2025 Já 007 sice poprvé, ale doufám zároveň naposledy, jsou bezva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Lacifer Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Lukyn77 Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 nemáte někdo tip na dobrej gumovej/silikonovej řemen v modré barvě aby sedl na 009 ?
Lacifer Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 před 2 minutami, Lukyn77 napsal: nemáte někdo tip na dobrej gumovej/silikonovej řemen v modré barvě aby sedl na 009 ?
Lukyn77 Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 před 6 minutami, Lacifer napsal: dík, mrknu
horskjan Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 před 48 minutami, Lukyn77 napsal: nemáte někdo tip na dobrej gumovej/silikonovej řemen v modré barvě aby sedl na 009 ? Lukáši, já mám v černé variantě od US GL831 a k pouzdru přiléhající wafli. Oba za mě super, na té wafli je to tvarované jak na náramku, to mi vyhovuje. Mohu nechat vyzkoušet https://unclestraps.com/collections/gl-831-straps/products/blue-the-classic-gl831-rubber-diver-strap-19-20-21-22mm https://unclestraps.com/collections/skx007-curved-rubber-straps/products/blue-custom-curved-waffle-strap-skx007-srpd-5kx-ssk-gmt
horskjan Odesláno 1. července 2025 Nahlásit Odesláno 1. července 2025 Našel jsem i nějaké starší fotky na té wafli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hightower Odesláno 2. července 2025 Nahlásit Odesláno 2. července 2025 Těmahle to všechno začalo A nikdy jsem neměl ani na vteřinu myšlenku, je poslat dál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
Jerryl Odesláno 2. července 2025 Nahlásit Odesláno 2. července 2025 No tak “těmahle” to u mě začalo taky. Tedy ne přímo těmahle, ale stejnými někdy v roce 2004. Bohužel jsem je pak prodal, protože jsem nutně potřeboval SKX 007. Ty sem pak prodal taky. A koupil a prodal a ……….. furt dokola, jako mnoho podobných chronomagorů. Tu chybu už neudělám! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jiří Sedlák Odesláno 2. července 2025 Nahlásit Odesláno 2. července 2025 V 1. 7. 2025 v 9:04, horskjan napsal: Lukáši, já mám v černé variantě od US GL831 a k pouzdru přiléhající wafli. Oba za mě super, na té wafli je to tvarované jak na náramku, to mi vyhovuje. Mohu nechat vyzkoušet https://unclestraps.com/collections/gl-831-straps/products/blue-the-classic-gl831-rubber-diver-strap-19-20-21-22mm https://unclestraps.com/collections/skx007-curved-rubber-straps/products/blue-custom-curved-waffle-strap-skx007-srpd-5kx-ssk-gmt A to GLko máš někde vyfocený?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se