Pavel Milan Černý Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 ahoj všem, dostaly se ke mě Favre-Leuba Sea Chief. Nejsou sice v super stavu a hlavně jdou tak nějak divně zatím (občas jo, občas ne - musím je dát k hodináři). chci se zeptat, jak moc je to vlastně dobrá značka a model...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Znovuoživená značka, současné modely jsou hodně drahé. Ty tvoje seženeš na Ebay renovované z Indie kolem pětistovky, je jich tam poměrně dost.Třeba tady. EDIT: A smazal jsem ti většinu fotek, byly moc velké.
Pavel Milan Černý Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Znovuoživená značka, současné modely jsou hodně drahé. Ty tvoje seženeš na Ebay renovované z Indie kolem pětistovky, je jich tam poměrně dost.Třeba tady. EDIT: A smazal jsem ti většinu fotek, byly moc velké. jo takhle se to dělá jo? na ebay renovované z indie... za foto pardon, už to vím
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 http://favre-leuba.com/en/collection/raider/harpoon/
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 oni to asi fakt stáhli, najednou tam nic nemají...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Odesláno 6. října 2016 http://favre-leuba.com/fileadmin/user_upload/fl_harpoon_720_1_5.mp4
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Paráda, tomu říkám odčítání
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Tady je odečítání taky pěkné
MrBejky Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Paráda, tomu říkám odčítání Vypadá to skvěle, doufám, že budou někde poblíž k vidění. Jedny vintage Favre-Leuba mám doma, ale bohužel jsou malinké, spíše dámské velikosti.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 http://favre-leuba.com/en/collection/raider/bivouac-9000/
martar Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) Tvl to odečítání u Raider Harpoon je masakr, poprvé jsem na to koukal jak blázen, ale po druhém puštění videa už jsem četl čas bez problémů. Zajímavé, potěšilo. Jen ta velikost hodinek 46/16,5 je pro mě zu viel. Cena startuje na 4.450 CHF / cca 111.000 Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem martar
Jakubisko Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Měl jsem možnost je všechny omrknout naživo na Baselu. Opravdu špička! Zpracování, vychytávky, atd. Velikost paradoxně nebyla problém, nemají dlouhé nožky a působí subtilně. Co byl ale masakr je ten výškoměr!
martar Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Měl jsem možnost je všechny omrknout naživo na Baselu. Opravdu špička! Zpracování, vychytávky, atd. Velikost paradoxně nebyla problém, nemají dlouhé nožky a působí subtilně. Co byl ale masakr je ten výškoměr!Jakubisko, nenašel jsem nikde návod - rozumím tomu správně, že na fotce Bivouaců tady ve vlákn? zobrazuje výškom?r nadmořskou výšku cca 4.750 metrů?
tano Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) 3690 cca ne? Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem tano
Jakubisko Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Jakubisko, nenašel jsem nikde návod - rozumím tomu správně, že na fotce Bivouaců tady ve vlákn? zobrazuje výškom?r nadmořskou výšku cca 4.750 metrů? Správně, centrální ručka je pro odečet v rozmezí dalších 0-3000 m. Ten strojek je parádní hybrid. Hodinky a barometr. Nicméně v polovině 60. let už takový náramkový barometr Favre-Leuba dělal!Celkově se mi jejich návrat k historii líbí a fandím jim. Už proto, že oslovili jednoho z hodinářských guru dnešní doby, aby jim pomohl s vývojem a oprášením patentů (jméno zatím neprozradím, chystám o nich velký článek). Přeci je to druhá nestarší hodinářská značka a zaslouží si proto patřičnou úctu.
martar Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Děkuju, jsem rád, ze jsem tu funkci pochopil hned napoprvé a na článek se moc těším, zejména, pokud se povede uvést i nějaké informace o současných vlastnících a investorech značky. Ale i kdyby to bylo znovuoživení mrtvolky cizími subjekty, vzhledem k nastoupené cestě by to nijak nevadilo... koneckonců si tím prošel Blancpain.. Ulysse Nardin.. a další značky, o kterých dneska nikdo neřekne křivého slova
martar Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) Nikde jsem nenašel nějaké video demonstrující funkci indikace výškom?ru, ale předpokládám, že malá červená dvojramenná ručka jede ve skokovém režimu. Pokud by se pohybovala lineárn?, musela by na obrázku (kde velká centrální červená ručka ukazuje 4750 m/nm) mířit téměř na p?tkový index, nikoliv na čtyřkový. Doufám, že něco z téhle nové produkce FL uvidím co nejdřív naživo, je to vítané osv?žení. Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem martar
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 pokud se povede uvést i nějaké informace o současných vlastnících a investorech značky. Ale i kdyby to bylo znovuoživení mrtvolky cizími subjekty, vzhledem k nastoupené cestě by to nijak nevadilo... koneckonců si tím prošel Blancpain.. Ulysse Nardin.. a další značky, o kterých dneska nikdo neřekne křivého slova Favre Leuba AG (FLAG) is a 100% subsidiary of Titan Company Limited. The company is head quartered in Zug, Switzerland and owns the Favre Leuba brands, one of the oldest Swiss watch brands. The first (pocket) watch was manufactured by Favre Leuba in the year 1718 and the brand was registered as a trade mark in 1737. The brand has had a continuous involvement with 8 generations of the family, making it amongst the most well known family owned brands in the Swiss watch industry. Being amongst the oldest watch brand, Favre Leuba has won many , awards and recognition for its various innovations and distinctions. FLAG was incorporated in 2012 by Titan Company Limited and the Favre Leuba brand is now being revived, in a contemporary form that brings alive the rich heritage in a manner, relevant for the global watch connoisseur of today.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se