Návštěvník Snow Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Oris Carlos Coste Limited Edition IV Limited to 2,000 piecesMovement? Oris automatic mechanical movement Cal. 743, basedon SW 220-1, with date at 3 o?clock and small second between 7 and 9 o?clockCase? Multi-piece titanium case? Water resistance to 50 bar/500m? ? 46.00mm? Diver?s unidirectional revolving top ring with black ceramic inlay and minute scale? Screw-in stainless steel crown for time and date setting at 2 o?clock and manual helium valve at 3 o?clock? Screwed titanium case back with Carlos Coste?s emblem? Sapphire crystal domed on both sides and with anti-reflective coating insideDial? Black dial with applied indices and Nickel hands, both with dark orange Super-LumiNova? inlayStrap? Black rubber strap with Oris-developed safety anchor and quick adjustment sliding-sledge folding clasp in titanium. Also available with titanium braceletRetail price? Swiss Retail Price: CHF 2,500 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/05/oris-carlos-coste-limited-edition-iv.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Ahoj Snowe,Carlos Coste je borec, vydržet přes sedm minut bez dechu je obdivuhodné, není divu, že si vysloužil přezdívku vodník a že láme jeden rekord za druhým. Jeho spojení s diverskama od Orisu již k sobě patří jako ryba k vodě. Docela mě překvapuje, že tentokrát zvolil Oris manuální ventil při vodotěsnosti do 500 metrů, no alespoň se tento model zase odlišuje od ostatní produkce. V souvislosti s tímto modelem padl dotaz, jestli i zadeklovaný potápky od Orisu mají červený rotor. Nemáte s tím někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Predchozi "Costovky" se mi libily vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Nádherný kousek, ta "vintage" barva indexů mě u Orisek dostává, sice 46mm, ale malé nožky a titan, moc rád bych je zkusil v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Nádherný kousek, ta "vintage" barva indexů mě u Orisek dostává, sice 46mm, ale malé nožky a titan, moc rád bych je zkusil v reálu.Nerad Ti beru nadšení, ale tohle bude v reálu oranžová jako prase, stejně jak to mají na jinejch moderních diverskách, vintážní barvy vypadaj přece jen jinak. Viz třeba právě ty šedesátpětky.Těch 46 není u Orisu problém, měl jsem na ruce ty jejich profi, takže jako potápky, na co jsou stavěný, určitě paráda. Na nonstop to není. A ještě jedna změna: všiml jsem si, že píší vnitřní i vnější antireflex. To je zajímavý, jsem zvědav jestli nejde o chybku. Upraveno 27. května 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Tak odpověď na moji otázku jsem nakonec našel na tom nejjistějším místě, ofiko stránkách, všechny divers modely s dýnkem to mají v popisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se