Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 20 hodinami, Jumbo napsal:

Sice to není 100procentně "inženýrské", ale tento pohled tak trochu závidím. :thumbsup_anim:

Díky.

Vit_IWC_Ing_240430_01______.jpg

Odesláno
před 14 hodinami, Karussell napsal:

Skvely, ten tvar je proste jedinecnej👍

Díky, mám je moc rád, i když to nebyla láska na první pohled.
Když jsem je navnaděný z produktovek viděl večer v potemnělé chodbě obchoďáku, tak mě nenadchly.
Rozhodlo se až při druhém setkání na sluníčku v zahradní restauraci.

Mrkněte nejen na číselník, ale také na kontrast článků tahu.

Vit_IWC_Ing_240501_01____.jpg

Odesláno (upraveno)

Mám to přesně naopak s tou současnou generací. Na videu a fotkách nic moc, v reálu o hodně lepší, ale asi pořád ne tak, abych o nich uvažoval. A ve skutečnosti je teda daleko hezčí než na fotkách ta modrozelená varianta🙂

Navážu tím i na ten kontrast článků tahu. Zaujalo mě, že ty nový maj v černé a bílé ocelové variantě celobroušený tah a ty modrozelený mají leštěné středy, přesně jako ty Tvoje. Ale srdcovka jsou pro mě pořád 3239 Laureus. Sice nemaj inhouse, ale designově jsou pro mě nej + 10mm výška s rovným dýnkem je boží.

Tady ty nový modráky s leštěným středem tahu...

IMG_3688.thumb.jpeg.0595b545a9730568d4d60cdefa6b67d9.jpeg

Upraveno uživatelem Karussell
Odesláno

Nové vyzerajú velmi fajn, ale 13K za ocelove trojrucky s korporatnym strojcekom len “preto ze Genta” je cena nielen neobhajitelna, ale “mimo misu”

Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, Karussell napsal:

Mám to přesně naopak s tou současnou generací. Na videu a fotkách nic moc, v reálu o hodně lepší, ale asi pořád ne tak, abych o nich uvažoval. A ve skutečnosti je teda daleko hezčí než na fotkách ta modrozelená varianta🙂

Navážu tím i na ten kontrast článků tahu. Zaujalo mě, že ty nový maj v černé a bílé ocelové variantě celobroušený tah a ty modrozelený mají leštěné středy, přesně jako ty Tvoje. Ale srdcovka jsou pro mě pořád 3239 Laureus. Sice nemaj inhouse, ale designově jsou pro mě nej + 10mm výška s rovným dýnkem je boží.

Tady ty nový modráky s leštěným středem tahu...

Díky za hezké zhodnocení, mně se na těch nových líbí nenásilné změny, které poznají znalci při držení osvědčeného designu (02 na datumovce, ochrana korunky, jiný dezén číselníku, ...). To ale neznamení, že uvedené změny považuju za lepší než model 3227, popř. 3228. Např. toto zaoblení se mi vůbec nelíbí:

image.png.5880370e46e4d2fa5d008b2d895823d7.png

Cenu nekomentuju (je mi to buřt), jsem rád za to co mám ...

Vit_IWC_Ing_240502_01______.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Celou dobu, co je IWC uvedlo nevím, jak se k nim postavit. Naživo jsem je ještě neviděl, a až je někdy zkusím, tak jenom proto, abych je zkusil. Hodnotit datový font, tvar, leštění, broušení, tavar indexů???, ale celkově se mně spíš líbí, i když 3227 01 těžko překonat (můj pohled). Udělali novou řadu, která vychází z Genty, ale musela být jiná, takže je prostě jiná. Za mě, a to říkám už dlouho, tam měl být firemní strojek.

Asi bych to hodnotil takto:

Baza má štěstí, že si je mohl pořídit. Hodinky se mu líbí a strojek jim odpustil. 🙂 A na fotky jeho inženýrů se rád dívám.

My s výhradami máme štěstí, že si je pořizovat nemusíme. 🙂

Odesláno
před 4 hodinami, Vit napsal:

Díky za hezké zhodnocení, mně se na těch nových líbí nenásilné změny, které poznají znalci při držení osvědčeného designu (02 na datumovce, ochrana korunky, jiný dezén číselníku, ...). To ale neznamení, že uvedené změny považuju za lepší než model 3227, popř. 3228. Např. toto zaoblení se mi vůbec nelíbí:

image.png.5880370e46e4d2fa5d008b2d895823d7.png

Cenu nekomentuju (je mi to buřt), jsem rád za to co mám ...

Naprosto souzníme 🙂 Ta zakulacená část mi taky nevoní(btw stejně to má i GP Laureato), od doby, co na hodinky koukám, mám Ingy za přísně technický a hranatý hodinky a tady ty jsou takový zaoblenější, včetně tahu a jeho dílků, už to prostě není jako "pás od tanku", což pro mě byl takovej Ing signature. Ale kluci, fakt doporučuju je příležitostně zkusit, v reálu je to daleko, daleko lepší... a hlavně je to individuální 🙂 

@baza já měl to štěstíl že tam měli ještě i ty modrý a ty mě zaujaly ze všech nejvíc, i když asi nebudou tak univerzální... A jak tady někdo už psal, máš dobrej vkus na hodinky, souhlas 🙂 

@Jumbo ad strojek, je to možná hloupej dotaz, ale proč tam nedali ten inhouse 82200 s pellatonem, keramickýma dílama a 60h rezervou, kterej je v Portugieser 40mm, nebo třeba v BP43? Asi velikostní issue(ale do 40mm Portugieser se vejde), nebo chtěli za každou cenu větší rezervu nátahu?

Odesláno

To netuší, proč jim tam nevlezl žádný jejich strojek. Předpokládám, že nové Ingy při své velikosti už nemají vložku z měkké oceli, kakže třeba to tam nevlezlo na výšku???

Odesláno
před 6 hodinami, Jumbo napsal:

To netuší, proč jim tam nevlezl žádný jejich strojek. Předpokládám, že nové Ingy při své velikosti už nemají vložku z měkké oceli, kakže třeba to tam nevlezlo na výšku???

Mají vnitřní pouzdro z měkké oceli. 🙂

Jinak je fajn rezerva nátahu 120 hodin, jsem zjistil. Když si beru hodinky znovu po třech, čtyřech dnech, stále jdou, nemusím nic nastavovat. 👍

Odesláno
V 2. 5. 2024 v 17:28, baza napsal:

Takže:  🙂

Pěkné to máš.
Teď jsem si všiml hezkého detailu zúžení ruček před papojením na osku.
Je dobré, že tu nečumíme furt na stejné hodinky, prosím o další fotky.

---------------------------------------------------------------------------

3228

Vit_IWC_Ing_240502_02_______.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...