Mupa Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 Jasná srozumitelná komunikace, blesková platba, akce místo zbytečných řečí. Takhle jedná kovboj, tasí a střílí Za mě doporučuji, vše na jedničku. Díky! Mirek
Michal. Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2022 Jasná domluva a rychlé odeslání. Děkuji a jednoznačně doporučuji.
pku Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 Tak i já se přidám s perfektním hodnocením. Ač z důvodu mé nepřítomnosti v Čr jsme vše řešili přes SZ, tak to za mě bylo velice příjemné a férové jednání. Hodinky dorazily velice rychle a perfektně zabalené a už se těším až je nasadím. Díky
Radek124 Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Odesláno 9. června 2024 Vaškovi tímto moc děkuju za expresní Nedělní obchod à la Chronomag, i s cestou na konspirační předávku "na půli cesty" kompletně upečený během 4 hodin
Koza_c Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Odesláno 22. června 2024 Borec a vsechna cest! Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku. Vse v absolutnim stavu. Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu. Bez předchozího prohlédnutí předem poslal penize za Omega Speedmaster a důvěrně čekal. Mam rad, když je to absolutně gentlemanské jednání. Dekuju a vsem urcite doporucuji!
raduzn1 Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Děkuji za skvělou komunikaci a hodinkový nákup. 329km zpět bylo velmi radostných. Mohu jen doporučit! P.S. Přeji rychlé uzdravení. R.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se