Mupa Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Jasná srozumitelná komunikace, blesková platba, akce místo zbytečných řečí. Takhle jedná kovboj, tasí a střílí Za mě doporučuji, vše na jedničku. Díky! Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Jasná domluva a rychlé odeslání. Děkuji a jednoznačně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Tak i já se přidám s perfektním hodnocením. Ač z důvodu mé nepřítomnosti v Čr jsme vše řešili přes SZ, tak to za mě bylo velice příjemné a férové jednání. Hodinky dorazily velice rychle a perfektně zabalené a už se těším až je nasadím. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června Vaškovi tímto moc děkuju za expresní Nedělní obchod à la Chronomag, i s cestou na konspirační předávku "na půli cesty" kompletně upečený během 4 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Borec a vsechna cest! Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku. Vse v absolutnim stavu. Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu. Bez předchozího prohlédnutí předem poslal penize za Omega Speedmaster a důvěrně čekal. Mam rad, když je to absolutně gentlemanské jednání. Dekuju a vsem urcite doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se