Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdarec, potřebuju poradit s vyberem hodinek.... hledal jsem na internetu ruzne znacky a nejvice se mi líbí Casio a jejich řada Edifice (teda do v cenove kategorii do 5tis.)

mam 3 typy ale nevim pro ktere se rozhodnout :),

chtel bych vedet ktere z nich budou:

a)-nejpresnejsi

B) -nejmin poruchove (nejmensi sance na poruchu)

1)

www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-ef-512d-1a

2)

www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-efa-121d-1a

3)-tyhle asi ale nee

www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-ef-552pb-1a4

nejspise ty prvni nebo druhe,

prvni maji same rafičky (to je pekne) ale nemaji budik ani podsviceni

druhe jsou takova atrakce a maji vsechno, dokonce i teplomer :)

ale nevím co vsechno zobrazuje digit displej (rád bych konkretne o nich pokecal s nekym kdo je má) a nemaji vteřinovku.... muže to byt v nečem vyhoda?

nejradeji bych koupil vsechny Casia, a hlavne z řady edifice ;D. a bylo težké to zužit na tyto 3 :)

ale ted vážne nevím.... analog nebo analog + digit, prosim snazte se prilis nekomentovat vzhled ale funcnost, presnost, pouzitelnost, kvalitu, a hlavne vlastni zkusenosti. dekuji... snad zde padne rozhodujici odpoved :)

Odesláno

No já si myslím,že ať koupíš kterékoliv Casio Edifice,tak není nějak zásadně potřeba přemýšlet,které budou přesnější ,nebo kvalitnější.

Sám jsem již nějaká (cca 4 kousky) Casia Edifice měl a nikdy nebyl problém.

Jsou to "všechno" držáky,které za svoji cenu udělají to co mají.

Takže ty co se ti nejvíc líbí,ty si kup :-)

Odesláno (upraveno)

Přesný či poruchový budou všechny zhruba stejně. Vybral bych nějaký, ze kterejch se dá sundat náramek a měnit řemeny (vyloučilo by to ty třetí a ruku do ohně bych nedal ani za první). Nijak zvlášť se mi ovšem nelíběj ani jedny vybraný.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Priklanam sa k hejdikovi... casiom nieje co pokazit vydrzia aj viac ako desat rokou staci vymienat baterku.... aj ja som mal asi dvoje ci troje aj teraz mam jedny take pracovne :)...

http://www.ehodinky.sk/casio-efr-102d-1a       chcel som z osvetlenim .. pred tym som mal tiez take  a vydrzali asi 8 rokov a idu stale len sklicko bolo tak doskrabane ze az ... 

no ale teraz mam uz ine ktore ma tesia a samozrejme za inu cenu

a tie swiss military hanowa je zaujmava volba a ten safir hm :clap:  

Odesláno

a co u techto..... pujde vymenit tah? (ten náramek)

pokud ano tak je beru hned :)

www.tiphodinky.cz/panske-hodinky/casio-efr-523pb-1a.html

Odesláno

No tyhle hodinky se snad na kůži ani moc nehodí ,ale proti gustu.... třeba to v reálu nebude vypadat úplně blbě....ale můj šálek to taky není

Odesláno (upraveno)

po dlouhých dnech zírání na displej a namáhání představivosti, přemýsleni co od hodinek čekám jsem narazil na tyhle krásný hodinky

www.luxustimes.cz/casio/eshop/0/3/5/20-Casio-EF-539D-1A

nemaj teda vsechny ty funkce co sem si vysnil ale jeji desing to převysuje, a ten mohutny tah je taky paráda, už se nemužu dočkat až příjdou :)

PS:

mám divnej pocit že to nebudou moje poslední Edifice, myslim ze dalsi koupim jeste driv nez mi v techto dojde baterka xD

Upraveno uživatelem Zbozmi
Odesláno

PS:

mám divnej pocit že to nebudou moje poslední Edifice, myslim ze dalsi koupim jeste driv nez mi v techto dojde baterka xD

Spíš se ti začne časem líbit něco jinýho:).

Odesláno

Přesně tyhle Casia jsem měl vyhlídnutý. Po zaregistrování na chronomagu jsem od nich ustoupil a nakonec koupil Seiko Black Monster a Wenger Sea Force.

Odesláno

na ty sea force sem se taky díval, ale stejne, jak rikam nic co by se mi libilo vic nez Edifice jsem nenasel (jinak krom řady Edifice vyrábí Casio samej hnus ;D podle me teda) i kdybych mel vybirat hodinky za 20.000 a vic, tak myslim ze bych si nakonec vybral taky tam, i když za 20 mužou bejt hezky kousky i jinde, a dokonce sem jich par videl i jinde co by se mi libili, ale to uz bych si radeji koupil 5x Audi A4, nebo vrtulnik :)

PS:to vypadá jako tvoje ruka :)

www.google.cz/search?q=Wenger+Sea+Force&client=ms-opera-mobile&channel=new&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_Ih1VcnJJ4aVsgHZhbnwAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=0&bih=0#imgrc=VHTx8fejHBNPNM%253A%3B9dH_nkPleoMyKM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.motofotky.cz%252Fupload%252Fimages%252Fforum%252F2015%252F02%252F266811_P1010006.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.motorkari.cz%252Ftema%252F%253Ft%253D90756%2526pgr%253D35%3B1024%3B768

a muzu se zeptat proc si ustoupil po registraci? to si dostal rozum či co? ;D ,jo četl sem tady ze z podobnejch hodinek clovek casem musi vyrust.... me se to netyka,

koupil bych je ve 12letech, v18, ted ve 20, ... a koupil bych si je i za rok, casem se mi okoukaji, to jo, ale zase koupim podobnou sportovne vyhlizejici atrakci, hlavne nic kravatackyho ani stareckyho a ani nemusej byt videt az za roh to vubec,

a taky nechci nic co přiletelo z kosmu nebudu jmenovat......... Casio G-shock se mi nelíbí vubec (neurážím, ale muj styl to teda neni, ani trochu)

nekomu se libi zrzky nekomu brunety, a stejny je to s hodinkama, podivas se jim do ksichtu a vis ze bys na ne kazdej den koukat nemohl :)

a kdyz k tomu jeste nic meumi tak leti z domu xD

Odesláno

ale musim priznat ze kdybych neprisel na toto forum, tak prisaham za bych jeste ted cekal nez se mi moje weide wh-1009. za osum stovek (analog+digital) vrátí z reklamace :)

v tomle me zdejsi osazenstvo nasmerovalo, na pouzitelnou vec, ktera je neco jako hodinky.... jak rekli ;)

bezejmene znacky pry nekupovat!

Odesláno (upraveno)

Nikdy nemůžeš vědět, jak to uvidíš za pár let, kór v tomhle věku se naše názory a vkus posouvá kupředu. Když jsem se poprvé poohlížel po hodinkách, to mi bylo asi 19, měl jsem skoro stejný vkus jako Ty.
V rozumné ceně byly Casio Edifice jasná volba, je tam modelů jako blázen a je z čeho vybírat. Po dlouhém rozhodování, kde jsem zvažoval i podobné modely jako Ty, jsem si nakonec připlatil a koupil Casio eqw-500. Sehnal jsem lehce použité za skvělou cenu. Krásné hodinky, které mám do teď a stále se mi libí. Ale asi o 3 roky později už se mi zachtělo po nějakých elegantnějších s jemným designem a také trochu nižší hmotností.

Vybral jsem Boccia Titanium 3776-05 se safírem a tělem z titanu. Díky titanu váží snad nulu, hodil jsem na to kožený pásek a vypadají nádherně, jednoduše a elegantně.

Nyní je mi 25 let a už si mě pomalu, ale jistě, začínají získávat ty "vyspělejší" modely a do konce roku se vidím, jak mojí ruku zatěžují nějaké krasné automaty (nejspíš to vidím na Seiko).
Takže nikdy neříkej nikdy, myslím, že za pár let na tom budeš podobně :) Navíc ty, na první pohled obyčejné hodinky, mohou na fotce vypadat trochu nudně, ale na vlastní oči je to jiná paráda. Kvalitní zpracování na fotce moc neuvidíš.

Jinak trochu k tématu, ty první vybrané modely jsou fakt vzhledově nic moc. Ty Casio EF-539D už vypadají lépe. A nenech se zbytečně nalákat na "vodotrysky" typu teploměr apod...Zní to sice skvěle, ale v praxi stejně nejvíce využiješ ukazatel hodin, datum, stopky, pohodlnost a líbivý vzhled :)

Upraveno uživatelem Hohny
Odesláno

Ty Casia jsem nekoupil, protože se mi naživo už tak nelíbily jako na fotkách.

Pak jsem se dlouho rozhodoval, až nakonec po dlouhé době jsem koupil Seiko Monster.

Synovi se líbili Wenger Sea Force, tak jsem mu je koupil k narozeninám. No a když přišli, tak se mi tak libily, že sem si je koupil i pro sebe.

Takže teď používám ty Seika na takové lepší nošení a Wengery na pracovní, protože jsou to baterkáče a sklíčko mají safírové.

post-37303-0-55559800-1433781707_thumb.jpg

post-37303-0-08756700-1433781828_thumb.jpg

Odesláno

Hohny- jo mas pravdu, nicmene aspon zatim bych vybiral jedine v edifice :) ale jak sem se dival tak se mi zalibilo i par automatu a s rucnim natahem u kterych je videt pohyb kol a pruzinek skrze cifernik, sice jen v cene kolem 800,- ale premyslim i o levnejsich automatech, a jinak vkus si mel vazne podobny ty tvoje eqw by u me byli na 3miste (z 20 :) )

a me uz ty ef 539d vcera prisli, zkratil jsem si tah a nosi se mi vazne pohodlne, kdyby jeste meli nizsi hmotnost tak o nich ani nevim... a vypadaji mnohem lepe nez na obrazku :)

proste parada, i jsem rad ze jsem si vybral chrono. nez kombinaci digitalu s vodotryskem, ač je "vodotrysk" velke lakadlo :).

ted jak je mam na ruce tak skutecne ocenim hlavne datumovku, stopky, hodiny

i svitici indexy a raficky vypadaji dobre, ale diodu bych asi uvital vice :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...