hejdik Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 (upraveno) Quartz Rondu jsem měl možnost okusit ve 4 hodinkách.1. Traser Supersport - Ronda 7152. Victorinox Divemaster 500 - Ronda 7153. CX Swiss Military Navy Diver ( ty jsem měl 2x - bíle a červené) - Chronograph Ronda 5030d Ve všech případech šly s odchylkou +/- 1 sek./týden Upraveno 3. června 2015 uživatelem hejdik
Kluk jako buk Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Co třeba Hamilton Khaki King? Automaty, který nosil i dr. House. Myslim, že i nový se cenou pohybujou do desítky. Hamilton vyrábí spoustu zajímavých modelů.
don-leo Odesláno 3. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Hamilton Khaki King mi přijdou až moc usedlékulix: samurai mi našlo jen nějaké LED, to jsi asi nemyslel vid?
USER47 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Myslí tohle:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85147-seiko-black-titanium-samurai-sbda001/Seika mívaj oficiálně jenom čísla, ale dávaj se jim přezdívky. Monster, Samurai, Stargate, Shogun, Spork, Emperor atd...
don-leo Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Momentálně jsem dospěl ke dvěma favoritům. Dokážete někdo srovnat kvalitu, případně strojky ronda a miyota? Victorinox officers day a Laco flieger turin, Dekuji
USER47 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 No především by sis měl ujasnit, jestli chceš automaty nebo quartzky. Navíc každý ty hodinky jsou úplně jiný.Laco jsou mechanický retro pilotky od historický hodinkový firmy, inspirovaný druhoválečnejma modelama. Viktorky jsou moderní quartzový univerzály s lehce vojensky střihnutým designem.Každý z těch hodinek jsou stylově zaměřený trochu jinak, Victorinox si dovedu představit jako hezký univerzální otloukánky na všechno, Laco tak univerzální nejsou, už jen díky choulostivějšímu automatickýmu strojku, nižší vodotěsnosti a koženýmu řemenu. Zase je z nich cítit ten historickej odkaz a jsou obecně výraznější.
don-leo Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Asi to bude znít blbe, ale jde mi hlavně o design. Oboje se mi líbí, i když jsou každé jiné . Jestli automat nebo ne je mi celkem jedno.
don-leo Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2015 nakonec po dlouhém hledání jsem objednal tyto, i když jsem chrono původně nechtěl http://www.helveti.cz/swiss-military-hanowa-518712001 využil jsem slevu 30% na helveti.cz, pokud se to může zveřenit...čímž jim děkuji
Jiří Štencek Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 nakonec po dlouhém hledání jsem objednal tyto, i když jsem chrono původně nechtěl http://www.helveti.cz/swiss-military-hanowa-518712001 využil jsem slevu 30% na helveti.cz, pokud se to může zveřenit...čímž jim děkuji Zveřejnit se může Sám jsem to tady propagoval. Platí ale jenom do konce června. Kód je 30dolu. Za objednávku díky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se